MotoNews.pl

Spot łódź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jestem do piątku w łodzi jakiś spot????

603 98 44 51

łaj not...? kiedy?

siedzę w hotelu a1 na zgierskiej. w dzien pracuję w sądzie na dąbrowskiego. dopasuję się byle wieczorem. jestem zmotoryzowany

nooo, to juz zaczyna grac.
telefon aktualny?

Jestem ZA tylko gdzie i kiedy?? Może czwartek wieczorkiem koło 19 tylko gdzie????

proponuje czwartek, wieczór (w kole 19.00-20.00)na zajeźdxie na Rogach, co wy na to ???

alkoholowo czy na trzeźwo??
jak alkoholowo to taxi czy ktoś mnie podrzuci???

Cytat:
2007-07-03 22:14:33, andrys20 pisze:
proponuje czwartek, wieczór (w kole 19.00-20.00)na zajeźdxie na Rogach, co wy na to ???

a dalej sie nie da?
moze w warszawie?

co wy macie z tymi rogami.....
Rogac jest w centrum, chcialbym zauwazyc.
Wiec moze w centrum, a nie na jakims zadupi?

adam czy twoja alfa naprawde az tyle pali? to raptem gora ze 20km...

a nie wpadles na pomysl, ze chodzi o czas? Przez te cholerne korki jedzie sie dobre 40 minut. A centrum? 10 i jestes. Pomine fakt, ze jakos inne kluby moga sie organizowac w centrum..... a wy tylko rogi i rogi. Troche mam dosyc, jak pol dnia zapitalam z jednego konca miasta na drugi....
to miejsce niestety kojarzy mi sie jednoznacznie i raczej srednio pozytywnie.
zreszta, jak uwazacie.

PS. moge jechac i 500 km, ale musi to miec jakis sens.

nie denerwuj sie nie o to mi chodzilo. ja dzisiaj po lodzi zrobilem kolo 200km - taka praca.... to gdzue bys proponowal? tylko jezeli mozna to niekoniecznie w okolicach widzewa bo tam wiekszosci daleko (lacznie z rogackiem bo zgierska to slabo w centrum - zwlaszcza 229)...

[ wiadomość edytowana przez: kruchy_ezg dnia 2007-07-04 01:55:58 ]

to kiedy ten spot?? może gdzieś gdzie jest równo płasko i szeroko i długo??

acha by ktoś drydnał do mnie zebym nie zapomnial

[ wiadomość edytowana przez: BA3_CCCP dnia 2007-07-04 03:59:24 ]

Ja w sumie proponuje spocik raczej na trzeźwo bo muszę ze Zgierza dojechać ale jak coś Rogac to możemy Cię zgarnąć po drodze to se piwko jakieś strzelisz.
Cytat:
Pomine fakt, ze jakos inne kluby moga sie organizowac w centrum..... a wy tylko rogi i rogi

Ale mi zajebista przyjemność stanie w centrum Łodzi np. przed marketem. Ja akurat też wole Rogi bo tam spokojniej a nie ten Meksyk Centrum Miasta.

Żeby nie było ja proponuje żeby gdzieś pojechać, posiedzieć, pogadać.
Fajnym miejscem jest Karczma na Rudzkiej Górze (muszę całą Łódź przejechać by dotrzeć) ale jest tam miejsce itp itd ( to tylko moja propozycja).

Cytat:
acha by ktoś drydnał do mnie zebym nie zapomnial

No i jeszcze pojadę za Ciebie!!! Nie przesadzaj nie możesz jednego posta śledzić do momentu gdzie i o ktorej sie spotykamy.Ech

Karczma fajna, ale znow od Zgierza za daleko.
Myslalem, ze skoro Rogac robi w sadzie - to moze wlasnie tam, na pl. Dabrowskiego?

Dla mnie ryba może być na Pl. Dąbrowskiego tylko gdzie tam se usiądziemy i o której w czwartek i po sprawie.Ja proponuje 19-20.

ej no to gdzie???Rozumiem że czwrtek wieczór??
mi to już jest bojetne gdzie na rudzkiej gorze jest rzeczywscie fajna karczma ale chyba nie zamierzamy pic no chyba ze jedno piwo na 2 to da rade jechac

ja proponuje pod rzgowem albo na olechowie, w sumei mi obojetne moga byc rogi tylko niech ktos mi wytlumaczy gdzie to jest tylko w miare dobrze bo ostatnio jak na opolska jechalem to przejechalem i zrobilem 20 km na marne.

a wogole w czwrtki to chyba na technicznej sie bujaja??

ja się dostosuję. przyjadę z kolegą z pracy ( syn kierowcy rajdowego z teamu vfts)

a dziś zapraszam na grilla pod hotelem. mamy beczułkę piwa i coś na ząb. hotel a1 wylot na gdańsk

tylko , że my jeszcze nie wiemy

może ty zdecyduj gdzie i już bo będziemy sie zastanawiac i wkoncu nie dojdzie do spotu

rogacek a duzy parking jest pod tym hotelem? moze tam sie zjedziemy po prostu... w koncu gosciem jestes

a wiec dajcie mi znac gdzie to bedzie io której , bo ja nie mam transportu i musz e sie bujnąc autobusem , ja siedze na Oploskiej ( koło rogów) , jakies cynk z conajmniej 1,5 godzinki wczesniej bo siuedze w kanale cały usmotrusany ,

moj namber to 663598504, jakiegos smasa moze telefon .
bybm był wdzieczny jak by mnie mógł ktoś zgarną c jak np: wyjedzie spot na Rzgowie czy na Rudzkiej