MotoNews.pl

Zlot Ogólnopolski w Pile?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak się właśnie zastanawiałem, czy mogło by sie to udać. Najbliższy wolny termin to chyba jesień 2006.
Jeśli chodzi o osrodek wypoczynkowy, to chyba nie mamy sie czego wstydzić. Tutaj szczegóły OTW Płotki. Z Płotek do Piły jest ok 10 km, więc smiało można by udać się na zakupy.
Lotnisko też jest w zasięgu, nie wiem tylko jaka byłaby cena, ale myśle, ze udałoby mi sie jakoś dogadać. Miejsca jest dużo, więc spokojnie można by było rozgrać 1/4 jak i też konkretny kreciołek, gdzie latałoby się ponad stówką Fotki lotniska..
Niestety dużą wadą tej imprezy byłoby to ,że daleko do Krakowa i Wa-wy, więc frekwencja pewnie byłaby niska (i może nie starczeć na lotnisko). Za to 3miasto miałoby stosunkowo blisko.
Jeśli chodzi o zwiedzanie, to zabytków u nas nima ,ale znalazłoby się w okolicy kilka umocnień Wału Pomorskiego, więc jak ktos lubi takie klimaty, to damy radę.
Na razie jest to tylko luźna propozycja, aby usłyszeć opinie klubowiczów.

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2005-12-09 22:47:13 ]

Pierwszy wolny termin to chyba jesień ale 2007 w 206 bedzie w Warszawie z tego co mi wiadomo

Ale pomysł całkiem ciekawy! Lotnisko z prawdziwego zdarzenia!

Aha, no fakt, na jesień ma byc w Warszawie. No jeśli chodzi o 2007 rok to rzeczywiscie odległa data Dużo moze sie zdarzyć, np wszyscy klubowicze z Piły moga wyjechać z Polski Wiec niech na razie bedzie to tylko pomysł rezerwowy!

Zawsze moga o jedna date kandydowac dwa miasta )
Wybierzemy lepsza propozycje

Bardzo fajne miejsce . Malownicze, dużo lasów wokoło, atmosfera na lotnisku sympatyczna (przynajmniej taka była jak się tam holowałem na paralotni ), kiedyś można było nocować w tym niskim budynku na terenie lotniska.
Miś się bardzo podoba pomysł spotkania w takim miejscu .

iejsce OK - szczególnie na północ od Piły zaczynają siepiękne tereny
Jesli będzie ta zlot - za pewno przyjedziemy
paweł