Katalog części do avensis

« Poprzedni | Następny »
cześć, nie dawno zakupiłem avensisa 2003 r. Poszukuję katalogu części żeby znaleźć kody poszczególnych części samochodu. Moze ktos ma ? z gory dziękuję za odpowiedź

ja niedawno zacząłem zasysać najnowsze epc toyoty bodajże z początku tego roku ale waży to ponad 3GB więc troche się będzie ściągało

Cytat:
2007-10-24 18:10:39, SzybkiLopez pisze:
ja niedawno zacząłem zasysać najnowsze epc toyoty bodajże z początku tego roku ale waży to ponad 3GB więc troche się będzie ściągało

Podrzuć linka/torrenta/e2d czy jak to tam ciągniesz
Pozdro.

-----------------
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***

Prosze bardzo ed2k://|file|Toyota%20EPC%2003.2007.rar|4247249070|C60AF38C7FBA4F304DE495107B6AEFB5|/

Dzięki
Czy to jest ta wersja na 19CD ? Jedną taką już ściągnąłem
Bazy mam z 2003-2004.
Pozdro.

-----------------

http://rapidshare.com/users/UMLX5N

Polecam.

Cytat:
2007-10-24 18:18:07, SzybkiLopez pisze:
Prosze bardzo ed2k://|file|Toyota%20EPC%2003.2007.rar|4247249070|C60AF38C7FBA4F304DE495107B6AEFB5|/

Jak się ściąga z tego linku?

musisz zainstalować eMule a następnie użyć opcji wklej link ze schowka w zakładce narzędzia

Cytat:
2007-10-30 14:46:43, SzybkiLopez pisze:
musisz zainstalować eMule a następnie użyć opcji wklej link ze schowka w zakładce narzędzia

dzięki

Cytat:
2007-10-24 23:01:00, washu pisze:
http://rapidshare.com/users/UMLX5N Polecam.

qrcze sciągnąłem to ale nie mam pojecia jak to odpalic . mam winde xp a tu tylko katalog instal w98. Mimio to zainstalowalem znajdujacy sie w nim setup i dalej nie wiem co mam czynić. Wyskoczlo mi ladne okno z logo toyoty i utworzyl mi sie skrot EPC for w98. Prosze o wskazówki

Ja dawno temu instalowałem ale trzeba zrobić CD romy do danej marki przykładowo może jest tak że na CD1 są avensis i yaris a na CD9 np aygo (wymyslam, chodzi o zasadę) i zarejestrować jako katalog używany w programie (jest tam gdzieś taka mozliwość)
Ja na xp korzystałem z wersji dla win_nt i działała.
Aha i trzeba wpisać VIN bo bez tego nie chodzi.
Poszukam gdzieś tych moich płytek to sprawdzę.

Washu, dzięki za linka. Rewelacja Opłaciło się poświęcić te 4,5E i zassać to bez limitów Teraz jeszcze będę walczył z tym drugim programem.

Comet, CD Setup -> CD Setup dodajesz po kolei płyty przyciskem Add z zaznaczeniem Hard Disk. Na koniec zaznaczasz fajkę w polu wyboru przy wersji którą instalujesz np. European, dajesz F10 i karmisz go płytkami po kolei od A1 począwszy.
A tak na marginesie, na płycie P1 jest katalog "manual" i tam jest wszystko opisane
Nie trzeba podawać VINu. Można wybrać "Model name/ Catalog Code przyciskiem "Search" i później uściślić "Searchem" konkretną wersję silnik/skrzynia/LHD-RHD/wyposażenie.
Jak podasz VIN to po prostu od razu sam sobie wszystko wypełni z datą produkcji włącznie.
Jak nie podasz VIN ani wersji silnikowej to pokaże części do wszystkich wesji wybranego modelu.
Na YankieToysach też jest instrukcja instalacji.
Wersja 98 chodzi spokojnie pod XP.
Pozdro.

-----------------

zacznę od początku, sciągnąlem całość i po rozpakowaniu mam 19 plików z rozszerzeniem .iso oraz plik instal w98 oraz po pliku z rozszerzeniem .mds i .mdf i jakas biblioteka. Czy teraz powinienem każdy plik .iso rozpakować i zgrać na osobną płytę?? i dalej przejsc do czynnosci opisanych powyej czy na płyty wrzucac pliki iso bez rozpakowywania??

P.S. albo jestem slepy albo nie mam manuala no i pliki iso mają nazwę data.iso np 2007012J1 a nie CD1.iso czy np A1.iso
Prosze o wyrozumiałosć

[ wiadomość edytowana przez: Comet dnia 2007-11-25 19:29:13 ]

Panowie,

Sciagnalem wersje z rapidshare ale nie mam pojecia jak po zainstalowaniu ruszyc dalej, po co jest ten emulator i kiedy go odpoalic. Prosze o łopatologiczna instrukcje. Wiele juz ciekawych rzeczy instalowalem ale z tym nie moge sobie poradzić

Z góry dzieukuje za odpowiedz

Cytat:
2007-11-25 19:25:27, Comet pisze:
[...]no i pliki iso mają nazwę data.iso np 2007012J1 a nie CD1.iso czy np A1.iso Prosze o wyrozumiałosć

[data]E1 to A1 Europa
[data]E2 to A2 Europa
[data]E3 - B1 Europa itd...

Albo wypalamy wszystkie i karmimy kompa po kolei albo odpalamy emulator CD, montujemy np. wszystkie .iso "E" i jazda z dysku.
Tyle tylko, że najpierw trzeba mieć wirtualne CD-ki a dopiero potem instalować EPC. Inaczej nie zobaczy tych wirtualnych. Przy instalacji podaje mu się ile jest CD w kompie i jakie mają litery.
A instrukcja krok po kroku jest tutaj:
URL=http://www.yankeetoys.org/Documents/EPC_FAQ.htm]Instrukcja uruchomienia tego @%#!&*$ EPC[/URL]
Pozdro.

-----------------

ale ja nie mam CD1 i cd2. Po rozpakowaniu plikow pobranych z rapidshare mam tylko plik ISO (6GB) i katalog patch z emulatorem HASP ??????

Ściągnąłeś ten drugi program
Jeszcze go nie odpalałem
Zassaj EPC.
Pozdro.

-----------------

Perzan,

dzieki - niech to szlag - tyle sie namachalem.
Dobra teraz zasysam drugi.

Pozdrowka

Mopsik

Pociągnij sobie sam program i wszystkie "E". Na naszym rynku to w zupełności wystarcza
Chyba że lubisz się doktoryzować to ciągnij wszystko
J - Japonia,
U - USA
G - general.
Pozdro.

-----------------

Cytat:
2008-01-03 20:53:15, Perzan pisze:
Pociągnij sobie sam program i wszystkie "E". Na naszym rynku to w zupełności wystarcza

Wreszcie znalazlem chwilę i udalo mi sie zainstalowac ten katalog ale albo jestem slepy albo nie mam elementow zawieszenia typu amortyzatory i tym podobne. Czy moze to wynikac z faktu, ze zainstalowalem same katalogi E czy po prostu tak ma byc?? czy cos poknocilem

Edit: Na slepote juz nic nie poradzę -sorki za zamieszanie

[ wiadomość edytowana przez: Comet dnia 2008-02-10 22:02:33 ]

« Poprzedni | Następny »