Skradzione czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
z gory przepraszam za watek tutaj ale szlak mnie trafil
w nocy wlamali mi sie do auta i ukradli srodkowy panel wraz z radiem-drzewopodobny
zaiwanili tez fotel dzieciecy
pisze to tutaj bo czasami ktos rzuca watek ze znalazl jakas czesc
wiec jesli bedziecie widzieli lub wiedzieli o takiej czesci to prosze dajcie mi znac,musimy sie zbuntoac przez zlodziejstwem
szlak mnie trafia ze ktos spzreda to za grosze a to nowe kosztuje bajecznie-ubezpieczalnia placi-o tyle dobrze

a jakie to auto ?

BTW - ubezpieczalnia płaci, ale zniżki lecą... chyba, ze masz na firmę?

trzeba ogladac ...allegro

post dotyczy toyoty avensis 2.0 td 1998
zwineli wszystko prucz panelu klimy.
z ciekawostek serwisowego cennika-
przycisk sw.awaryjnych-271
przycisk podgrz tyl szyby-681
przycisk podgrz przd szyby-681
polka mocowania tych przyciskow-126
sama ramka drewnopodobna-503
schowek drewnopodobny-190
kratki-hm jakies 250
plus szyba pasazera przod-350 plus montaz-jakies 80 zl
wszystko to za jakies ok 3100 plus montaz tego-czyli ok 4 tys
zawalili tez radio i fotelik-pewnie ze 400 zl
i teraz ironia------jesli to wszystko spzredadza za 400 zl to bedzie sukces

to czego juz nie mam

mam nadzieje ze to nie moje hehe
http://picasaweb.google.com/geniomajor/TOYOTAAVENSIS/photo?authkey=M6uhCU8LuP4#5121320535749792786

[ wiadomość edytowana przez: gerni dnia 2008-04-18 17:12:16 ]

Cytat:
2008-04-18 17:06:11, gerni pisze:
post dotyczy toyoty avensis 2.0 td 1998 zwineli wszystko prucz panelu klimy. z ciekawostek serwisowego cennika- przycisk sw.awaryjnych-271 przycisk podgrz tyl szyby-681 przycisk podgrz przd szyby-681 polka mocowania tych przyciskow-126 sama ramka drewnopodobna-503 schowek drewnopodobny-190 kratki-hm jakies 250 plus szyba pasazera przod-350 plus montaz-jakies 80 zl wszystko to za jakies ok 3100 plus montaz tego-czyli ok 4 tys zawalili tez radio i fotelik-pewnie ze 400 zl i teraz ironia------jesli to wszystko spzredadza za 400 zl to bedzie sukces to czego juz nie mam mam nadzieje ze to nie moje hehe http://picasaweb.google.com/geniomajor/TOYOTAAVENSIS/photo?authkey=M6uhCU8LuP4#5121320535749792786 [ wiadomość edytowana przez: gerni dnia 2008-04-18 17:12:16 ]

Zawsze to kradna w komplecie bo wystarczy pociagnac za radio i masz to jednym ruchem na kolanach
Pedz na gielde to moze kupisz swoje lub sasiada.
Puki ktos to kupi na gieldzie doputy beda zlodzieje i beda kradli.
Jedynie Islam poradzil sobie skutecznie ze zlodziejstwem.
Zlodzieje mieli przecietnie jedna reke ,a recydywisci wcale

macie jakies rady na przyszlosc w stosunku do kradziezy jaka mnie biednego zuczka spotkala?
moze cos z mocowaniami lub innymi swoimi patentami?

Witam ! Wpisz na otomoto części . Dowiadywałam się o taki panel facet miała za 150 zł a zamontujesz sobie sam nie jest to trudne . Na allegro jest nie znam ceny ale wpisz numer aukcji (numer 345942482). jest telefon . Pozdrawiam Monia

witam
ubezpieczalnia zdecydowala ze woli toyocie zaplacic 4 tys zl niz mi dac polowe tego
pewne mnie podejrzewaja o to ze sam zlecilem sobie wlamanie
debile
MACIE MOZE POJECIE CZY JAK ZLECA SIE SERWISOWI NAPARWE ZA DUZA KASE TO CZY SPOTKALISCIE SIE Z TYM ZE DALISCIE RADE WYSEPIC JAKAS USLUGE GRATIS?

Sorry ale to w jaki sposób wykonasz naprawę to twoja sprawa nie ubezpieczalni ! Sprawdź to to twój wybór ! Pozdrawiam Monia

madzia taka opcje zaznaczasz przy wykupywaniu polisy
ja zaznaczylem opcje warsztat czyli bezgotowkowo bo byla tansza
teraz troche zaluje buuuuuuuuu

Kupując te elementy za 150zł masz 90% szans, że zostały skradzione z innego samochodu i kółko się zamyka

Cytat:
2008-04-20 12:06:07, gerni pisze:
madzia taka opcje zaznaczasz przy wykupywaniu polisy ja zaznaczylem opcje warsztat czyli bezgotowkowo bo byla tansza teraz troche zaluje buuuuuuuuu

Masz autocasco to czego jeczysz ze drogo
Jedz do serwisu zamow czesci wypij kawke a czerwone ludziki costam pomajstruja i bedzie git.
Mozna tez na przyszlosc umocowac radyjko od tylu ,ale to wersja dla nieposiadaczy autocasco.
Natenczas niech ci tylko zmostkuja kostke awaryjnych zeby kierunkowskazy dzialaly i tyle , bo pewnie wlacznik awaryjnych tez poszedl sie sprzedac

hej
chcialem zeby mi tak zrobili w toyocie
ale oni nawet nie mieli szyby dla mnie-musza zamowic
a o kostce to powiedzial mi ze nie pomoze
prosilem zeby zrobili tymaczasowo a on powiedzial ze nie
serwis klienta jest do dupy-przynajmniej w lublinie-moze dlatego ze jest tylko jeden
szukam chetnego co otworzy drugi zeby mieli konkurencje

Cytat:
2008-04-20 13:51:31, gerni pisze:
hej chcialem zeby mi tak zrobili w toyocie ale oni nawet nie mieli szyby dla mnie-musza zamowic a o kostce to powiedzial mi ze nie pomoze prosilem zeby zrobili tymaczasowo a on powiedzial ze nie serwis klienta jest do dupy-przynajmniej w lublinie-moze dlatego ze jest tylko jeden szukam chetnego co otworzy drugi zeby mieli konkurencje

Jak nie zawsze mostkuje i dziala trzeba 2 mostki zalozyc do kostki po wylaczniku awaryjnych.
Faktycznie olewusy pelna geba.

tak zartem to ja sie modle zeby odkurzyli auto ze szkla i zczyscili ten proszek policyjny co g...no dal

odebralem po 4 dniach aut z serwisu
wymyli odkurzyli,ale byle jak-szklo wszedzie
zaluje ze nie moglem auta zostawic bo bym im kazal zeby zrobili pozadnie
faktura za szybe i srodkowa konsole to ponad 3 tys plus vat
naszcescie glupia ubezpieczalnia placi-mogli sie ze mna dogadac,ale woleli zrobic mi na zlosc
coz juz wiem skad ubezpieczenia sa takie drogie
pozdro