MotoNews.pl

Życzonka Świąteczne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkim klubowiczom DKT SQAD oraz ich najbliższym w imieniu klubu życzę zdrowych pogodnych świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 2007 owocnego w kolejne koniki do Waszych furek

Ode mnie i Moniki również

Ja też dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego i WESOłYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!

Wesołych i radosnych Świąt wszystkim

www.millan.net/funp/100/julmys.swf

Dzięki wielkie
My również dołączamy się do życzeń i życzymy wszystkim zdrowych, radosnych i spokojnych świąt.

Jeszcze raz zdrowych, bezołowiowych świąt

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzę Wam wszystkim spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia niech wam wszystkim wasze furki nie nawalają i was nie zawodzą. Wesołych Św.

Życzonka dla członków !!!

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju życzę Wam wszystkim spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia niech wam wszystkim wasze furki nie nawalają i was nie zawodzą. Wesołych Św.

Życzonka dla członków !!!
[addsig

wsłaśnie...zapominiałem o Cichym

Concertowej concerto

na życzenia świąteczne za późno choć nie jedni jeszcze świętują...

Wiec życzę szczęśliwego nowego roku wymarzonych i maksymalnie wypasionych furek by paliły nie więcej jak 1l na 1000km się nie psuły tak jak to w tym przeklętym roku... miliony km autostrad, obwodnic i ograniczeń prędkości 200km/h

ps. 2008 rok szczura to mój rok wiec nie może być zły i już zaczął się dobrze z poprawionym humorem przez tekst ,,mi to lotto,, u szefa wiec koniec driftów mini hummerem a będzie przednio napędówka...

zresztą z tego co wiem to Prezo też zmienia firmę...

jak komuś się nudzi to może se pogrzebać w horoskopach, można się pośmiać i dowiedzieć ciekawych żeczy o sobie.... zwłaszcza w urodzinowym i chiński też jest nie zły, niby w to nie więżę ale aż nieraz przerażająco dokładnie o człowieku mówi....
http://horoskop.wp.pl/kat,65156,chinski.html

Killer... Ale tajemniczo klikasz... mam rozumiec ze buchnąłes 6stke w lotto ? Wiesz ze ja dobry kolega jestem...

A ja jeszcze lepszy...

A ja chory kurna chata, więc sporo zdrowia w nowym roku życzę, bo jakiś wirus z Anglii ludziska przywieźli i dziad nie oszczędza nikogo.

kolejna osoba na sylwka chora

co sie dzieje...

To zrobimy jaki sylwek przez neta z zawodami w colinie czy tam nfs dla uwięzionych w czterech ścianach

A ja życzę wszystkim w Nowym 2008 roku fur o jakich tylko marzycie, paliwa za 1 PLN za litr i prostej niczym niezmąconej drogi.

Dla wszystkich Sqadowiczów, ich rodzin i znajomych lepszego niż obecny 2008 roku.

troche czasu mnie nie bylo .. ale zycze wszystkim lepszego 2008 roku

i w ogole pozdrawiam z wyspy