MotoNews.pl

Pilot centralnego nie reaguje.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ponownie. Mam taki problem. Nie działa mi piot do centralnego zamka. Zaznaczam ze wczesniej przeszukiwałem forum ale nic podobnego do mnie nie znalałem. Poprostu pilot od centralnego mi nie działa. chyba sie rozprogramował. na foruum sa jakies opisy programowania ale zaden z nich nie pasuje do mnie. ja niemam zadnej diody ktora jest od centralnego ani nic takiego. Pilot nie jest fabryczny. wlasciciel przedemna soie dorobił tego piolta do centralnego. to ja wroce do mojego problemu : otóż przed sylwestrem mi tak poprostu przestał działac pilot. wczesniej działał a teraz juz nie chce. myslalem ze to batreia wiec zmieniłem batreie i dalej to samo. moze ktos z was tak miał i wie co zrobic albo jak zaprogramowac zeby znowu działał??? dodam ze niemam zadnej diody ktora wskazuje ze sie cos sie progarmuje jak tu na forum wyczytałem. poprostu niemam nic. moze ktos cos wie??

Z tak podanymi informacjami to uderz tu:
www.wrozenie_z_kalu_i_lupiezu.com.pl

A na poważnie, to jeśli jest to dokładany radiosterownik, to musisz się do niego dokopać i sprawdzić, jakiej jest firmy. Każdy producent stosuje swoje tryby serwisowe i bez podania producenta, a nawet modelu urządzenia, bardzo ciężko będzie coś zrobić.
Jeśli nie jesteś w stanie odczytać danych o producencie, to wrzuć fotki pilota i centralki wraz z kolorami przewodów.