| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-05-01 15:11:00 Może sprzęgło, a może za mało oleju w skrzyni biegów ![]() |
Krzychu85 SYMPATYCZNY GOŚĆ Fiat Tipo Pałecznica | 2005-05-03 10:10:20
Ani sprzegło ani za mało oleju to poprostu był wydech zmieniłem mocowania i jest spoko a tym że to wydech powiedzaił mi mój mechanik powiedzał że to niemożliwe żeby to było coś innego jeżeli to jest tylko przy pewnych obrotach. |
mateusz_ino ŁADZIARZ Łada Samara Inowrocław | 2008-02-03 22:10:12 odswiezam temat, zeby nie bylo ze nowy zakladam od razu;p podczas jazdy mniej wiecej od predkosci 70 do okolo 100 km/h pojawia sie u mnie dzwiny dzwiek, donosny, jakbym mial dziurawy tlumik, oprocz tego czuc w samochodzie takie jakby mikrodrgania. Skrzynia to raczej nie jest, bo ten dzwiek pojawia sie zawsze przy 70 i cichnie przy 100, niezaleznie od biegu na jakim jade. Przypomina to cos w rodzaju dmuchania w szyjke butelki ( ). Co to moze byc ? |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2008-02-03 22:37:36 Witam
sprawdź koła czy masz dobrze dokręcone, podjedź do wulkaniazacji niech sprawdza czy felgi nie pokrzywione, czu opona gdzieś nie puściła kordu, niech sprawdzą wyważenie.. jeśli to nie to, to jeszcze sprawdź póloski i przeguby, to wycie wygląda na coś w układzie jezdnym. |