Off topic moje zdjecia w necie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie pisze tego ze chce sie pochwalic albo ze jestem jakims pedziem itp. umieszczono moje zdjecia w necie po tym jak doslownie dla jaj poszedlem na casting okazalo sie ze przeszedlem do kolejnego etapu gdzie zrobia mi proesjonalna sesje i zdjecia umieszcza w necie oto stronka www.bankfoto.pl ID 169 Łukasz mozecie klinkac zobaczyc... polecam ogolnie hdd studio to profesjonalisci oczywiscie co do ceny umieszczenia fotek w necie to trzeba sie targowac...

To trzeba zrobic ankiete wsrod czlonkin, moze chca Twoja galerie na mojej stronie?

Cytat:
To trzeba zrobic ankiete wsrod czlonkin, moze chca Twoja galerie na mojej stronie?

no coz jak tak mowisz Ptayszyno to moze tak zrobimy??? tych zdjec o ile dobrze pamietam jest 32 ale nie wszytskie sa tak dobre jak te na stronie...

po pierwsze to nie wiem czy idea twojej strony dziewczyny ptaszyny nie bedzie sprzeczna z tym pomyslem po drugie musze sprawdzic w umowie czy ja k dam je tobie do umieszczenia czy nie zlamie jednego badz wielu z postanowien umowy ... szkoda ze mieszkasz w lodzi a ja w przasnyszu dzieli nas troszke kilometrow ale ja bardzo bym chcial zeby jakis profesjonalista zrobil mi zjdecia z moim platynowym esperaczkiem...

Cytat:
bardzo bym chcial zeby jakis profesjonalista zrobil mi zjdecia z moim platynowym esperaczkiem...

Uuu, czyli ja odpadam...

wydaje mi sie ze wcale nie odpadasz

Eee, nie znasz sie i tyle. Popatrz na zdjecia w galeriach, ani ustawic babeczki nie potrafie ani oswietlic ani wykadrowac...