„Operacja Południe”

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dzisiaj do niedzieli w Bielsku-Białej mamy silny desant wojskowy
Zaczął się III Międzynarodowy Zlot Pojazdów Militarnych „Operacja Południe”
Informację daję na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał na taką imprezę podjechać, niekoniecznie czołgiem
Ale można załadować do Espero chociażby jakąś wojskową "saperkę", ubrać chełmofon i jazda
A tak poważnie, to poprzednie imprezy były bardzo udane. Najpierw wystawa, potem zawody na poligonie i przejazd przez miasto.
Wiem, że to może Was nie zainteresuje, ale jak ktoś kocha notoryzację, to kocha ją w każdym wydaniu

TUTAJ link do zaproszenia na imprezę.

Wiatm
Książeczka wojskowa też może być.
Dzięki i pozdrowionka dla Południa.

kolorek mam podpadający pod militarny ale niestety albo stety jutro jadę po babę do Rucianego. Ehhh nareszcie ktoś posprząta, pozmywa itd ( itd czyli upierze)
pozdrawiam wicio

No i "Operacja Południe" się skończyła, kto nie był niech żałuje
Dla tych co nie byli mam parę fotek, ale nie chcę przynudzać i zamieściłem tylko kilka ...

Ofiar w ludziach nie było, chociaż pewne straty w sprzęcie zostały odnotowane

Wrogie armie się nawzajem nie atakowały, za to można było zauważyć szczere bratanie się "wojska" polskiego z niemieckim, amerykańskim i nawet rosyjskim (najczęściej przy piwie)

Zaznaczam, że żaden Esperak nie "zginął" pod gąsienicami

A co to za elegancki ruiny w tle?

Cytat:
2003-07-21 21:42:14, Andrzej_Libera pisze:
A co to za elegancki ruiny w tle?

Te "eleganckie ruiny" to nowe budynki Akademii Techniczno-Humanistycznej w Bielsku-B
Na razie w budowie, ale ma nadzieję, że budowa zakończy się sukcesem

Widzę, że pomimo upływu czasu "RUDY 102" i jemu pokrewne sprzęty ciągle na "chodzie"
Ehh, po spotkaniu z takim żelastwem niewiele pozostaje do zbierania, co zresztą widać na zdjęciach

RUDY 102, czyli dwóch jedzie, stu pcha...