Dobry, niedrogi serwis w Trójmieście.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
To mój pierwszy kontakt z tym forum, cieszę się, że na niego trafiłem, mam nadzieję że pomożecie mi z kilkoma problemami z Esperakiem.
Po pierwsze: gdzie go serwisować, w Trójmieście? Nie zarobię na oryginalny serwis, a być może nie tylko na niego jestem skazany? Co by nie powiedzieć, samochód nie jest łatwy w obsłudze, dobija mnie to trochę. A to żeby zmienić płyn trzeba wyciągnąć chłodnicę, teraz chcę dać reflektory do regeneracji i nie mogę ich sam wyjąć bo trzeba niemal pół samochodu do tego rozebrać, za cholerę nie mogę kupić surówki kluczyka z immob. do Espero, a mam jeden i nie wiem, co zrobię jak się zgubi/zniszczy, nie można wymienić tylko tulejek od wycieraczek bo trzeba kupić od razu nowy mechanizm... Nie powiem, dobrze mi się jeździ ale jestem trochę dobity tymi problemami. MOże wiecie, gdzie jest niedrogi a rzetelny warsztat robiący Espero w Trójmieście? Albo może potraficie mi coś poradzić w problemach, które opisałem? Będę wdzięczny za jakieś sugestie.
Pozdrawiam
Raff

poklikaj w wyszukiwarce postów

Witam serdecznie

Najlepiej spytać taksówkarzy

Wszystkie problemy sa opisane w archiwum

Ja mogę szczerze polecić ASO Daewoo w Gdyni Witominie przy Chwarzeńskiej bodajrze (za Las Vegas)
robiłem tam w maju przegląd (pierwszy od kupna) i jestem zadowolony, nie zdarli ze mnie a dlatego że dogadałem się z gościem że bez rachunków

Cytat:
2003-07-09 00:14:54, zrgregor pisze:
Ja mogę szczerze polecić ASO Daewoo w Gdyni Witominie przy Chwarzeńskiej bodajrze (za Las Vegas)
robiłem tam w maju przegląd (pierwszy od kupna) i jestem zadowolony, nie zdarli ze mnie a dlatego że dogadałem się z gościem że bez rachunków

Musze potwierdzić

Tam właśnie kupił auto poprzedni właściciel i wymieniono (już mi ) sprężarkę klimy na nową

jeśli poczekasz z lefrektorami do jesieni (światła w dzień) to mozemy sie umuwic -będe sam wyjmowłal lampy w swoim esperaczku a co do tulejek wycieraczek to fektycznie poszukaj w archiwum tam kolega ładnie opisał całą czynność