| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
retroav OMEGA A warszawa | 2008-02-21 12:08:24 troche czasu mineło od ostatniej omci przyszla pora na kolejną.
Wczoraj świerzo nabyta OMEGA A diamant CD , 91r tydzien w kraju 2L 20cne pozniej wrzuce foty. Co najwazniejsze auto tanie i blacharka idealna , przejdzmy do wad. Jak kupowałem to nie działało: 1. podswietlenie deski rozdzielczej (podswietlenie komputera dziala , ale jak reguluje intensywnosc to tak jakby przygasa) 2.Komputer nie da sie przelaczyc funkcji , nie wiem jak to zrobilem , ale na chwile wskoczylo mi srednie spalanie i bylo OK , temperatura tyż z koleji jak mało benzynki było to przełaczył sie na średnią i teraz wyświetla tylko duże L po lewej lub F bez litrów. Dodam też że przy wyjętym kluczyku zegarek ledwo co jest widoczny a powinien chyba normalnie świecic. 3.kontrolki awarii i komputera na desce (po przekreceniu kluczyka na chwile zapali sie tylko od silnika żółta , dwie czerone i zarz zgasnął z tego co pamietam powinno ich się świecić z 10 od chlodnicy abs itp. co ciekawe jak wrzyce wsteczny bieg zapala się kontrolka od chłodnicy
W powrocie do domu
1. Prędkościomierz działał normalnie jakieś 100km teraz działa normalnie ale tylko do 70km dalej nie chce iść
2.Nagrzewanie - było starsznie gorącą przkręciłem chwilę na zimno i z powrtorem na ciepło ale ciepło już nie wróciło leci tylko zimne
Pewnie podjade w najbliższym czasie do jakiegoś elektryka , ale jak zawsze wolę zapytać wcześniej o radę doświadczonych klubowiczów. Jeśli macie jakieś pomysły od czego zacząć to będe wdzięczny. Pozdrawiam |
abigaz LOB MEMBER Peugeot 508 kombi Gdańsk | 2008-02-21 19:15:20 Cze.A gdzie masz 2,6 ??? |
retroav OMEGA A warszawa | 2008-02-22 09:10:42 2.6 już w grudniu sprzedałem , szkoda było gazować a kopciła PB niemało.
Zadzwonię może dzisiaj czy nie chcę odsprzedać alusków bo tamte miałem fajne teraz szprychowe siedzą. Co do wymienionych usterek , nadal czekam na jakieś sugestie. Dzisiaj jadę do siebie to pewnie do jakiegoś elektryka uderzę. Pozdrawiam |