Witam szanownych uzytkownikow LOB
Nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie w opcji SZUKAJ wiec postanowilem zalozyc nowy temat.
Sytuacja przedstawia sie nastepujaco:
Posiadam navi philips carin.... w omedze mv6 97 rok ... kiedy kupilem auto , w czytniku byla niemiecka plyta. Mialem okazje przetestowac ja podczas krotkiej wyprawy do niemiec i spisuje sie wspaniale. Mozna powiedziec ze prowadzi pod same drzwi. Jednak doszly mnei sluchy ze gdzies po necie krazy mapa polska i nowy soft ... dlugo nie myslac sciagnalem jedno i drugie i zadowolony wlozylem plyte z nagranym obrazem *.IMG do czytnika.... jakie bylo moje zdziwienie gdy nawet nie zareagowal ... pomyslalem wiec ze moze plyta nagrana jest z zaduza predkoscia ? ok ... i tak nagrywalem sobie 5 - 10 plyt i za kazdym razem nic. Dzisiaj na GG dorwalem kolege z mojego miasta ktory takze posiada identyczna navi u siebie w aucie. Wkladamy moje plyty i co ? i chodzi az milo popatrzec !!!! , nie dosc ze wczytuje mape to doskonale widzi tez plyte z softem ...
W tym miejscu sie zatrzymalem i licze na kogos pomoc / opinie. Niemieck plyta chodzi doskonale, Polska nie chodzi i chodzic nie bedzie w moim czytniku ( u kolego chodzi az milo ). Za jakakolwiek pomoc serdecznie dziekuje i pozdrawiam
ps. czy navi mialy jakies blokady ??? o co w tym chodzi ???
ps1. sorry za dluuuugi i nudny tekst i prosze o wyrozumialosc!
BARTEK

jest jeszcze jakas nadzieja