| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamson Omega B 2.5TD Kombi Rzeszów/Kosina | 2008-03-11 12:18:01 Mam do sprzedania trochę części do silnika 2,5TD/TDS pozostałych po zmianie silnika.
Postaram się wymienić wszystko co pamiętam i co potrafię nazwać (reszta jest na fotkach) :
- obudowa filtra oleju, obudowa rozrządu wraz z zębatkami, łańcuchami i prowadnicami, pompa oleju, kompletna obudowa filtra powietrza od BMW 2,5TDS, łapy silnika od BMW, 5 tłoków z korbowodami i panewkami (korbowody są w komplecie - sprzedałem jeden tłok tylko) z tym, że panewki są praktycznie nowe założone przed zmianą silnika (na pierwszy szlif) i nowe pierścienie na tłokach ale na jednym tłoku złamałem ten co jest z taką sprężynką , kolektor wydechowy, przewody wtryskowe, komplet wtrysków (sterujący ma uciętą wtyczkę ale jest w komplecie ), pompa wody, szpilki od głowicy (14sztuk), i jeszcze jakieś tam duperele które są na zdjęciach poniżej . Dodatkowo jeszcze cały blok silnika i skrzynię automatyczną (kielich do silnika 2,5V6) która przełącza się w tryb awaryjny na 4 biegu - poza tym działa - można na części przeznaczyć. To chyba wszystko Pytania na priv lub gg - postaram się w miarę moich możliwości odpowiedzieć na wszystkie pytania:
Zdjęcie 1; Zdjęcie 2;Zdjęcie 3;Zdjęcie4;Zdjęcie5;Zdjęcie 6;Zdjęcie 7;Zdjęcie 8;Zdjęcie 9;Zdjęcie 10;Zdjęcie 11;Zdjęcie 12;Zdjęcie 13;Zdjęcie 14;Zdjęcie 15 |