Czy forum wam wariuje czasem?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Bo u mnie tak raz na 3 wejścia się coś pierniczy. Najczęściej po zalogowaniu i przeglądnięciu jakiegoś topica zmienia się data na wcześniejszą np. o 2 dniu i forum, i wszystkie wpisy na tym dniu się kończą. Innym tematem jest to, że czasem potrafi mnie wylogować samoistnie, gdy chcę jakiś wątek przejrzeć. Metodą na to jest czasami skasowanie ciastek, ale k..... nie będę tego robił 3 razy dziennie, bo chyba tak nie powinno być!!!

A jak u was?

? Nigdy niemiałem podobnych problemów.
A moze masz coś w systemie skopanego ?
Pozdrawki

czasami mi się tematy "przenoszą" do innego działu, ale takich objawów jak twoje nie miałem

u mnie tego nie ma.
pod IE czasem nieco dlugo sie otwiera, ale ogolnie niezle...
pod mozilla - takoz samo. Jedyne, co mnie wpienia do biaqlosci, to to, ze zawsze otwiera mi sie podzielone, kiedy wyraznie w opcjach wybralem - bez podzialu! i to we wszystkich przegladarkach jego mac...
zlosliwe, czy co???
i z buforami i z ciachami walczylem i dalej amba.
ale to maly pikus z tym co mialem na poczatku pod windoza 95

u mnie, raz na jakis czas, powiedzmy co tydzien, wogule nie dziala.

aaaa, to to u mnie czesciej... trzeba poczekac - czasem i 2 godziny

ktoś wie czym jest spowodowany brak możliwości edytowania własnych postów?
czy to tylko u mnie ?

edit:

nie mogę edytować postów w "Spotkania i Zloty Klubowe"

[ wiadomość edytowana przez: Sp4rkY dnia 2008-03-05 12:03:13 ]

Cytat:
2008-03-05 12:01:38, Sp4rkY pisze:
ktoś wie czym jest spowodowany brak możliwości edytowania własnych postów? czy to tylko u mnie ? edit: nie mogę edytować postów w "Spotkania i Zloty Klubowe" [ wiadomość edytowana przez: Sp4rkY dnia 2008-03-05 12:03:13 ]

jak dobrze pamietam to po jakims czasie nie mozna juz edytowac... moze to o to chodzi

Hmm nie wiem czy o to Ci chodzi ale po pewnym czasie nei da się edytować postów.

Albo może w tym dziale jest wyłączona edycja....

Mozliwe, ze tak dobrze jest, ze po czase nie da sie edytowac. Niekiedy. Np. kiedy sie ludzie klocia, jest dobrze, ze nie jest mozliwe edytowac poczatek....
Ale niekiedy to nie pocieszy....

hm, jak ciezke wypowiedziec sie w polszczyznie...

Witam
Ladusa, dobrze Ci idzie... a myślisz że mi łatwo było zrozumieć o czym śpiewał Jozin z bazin?
Ja akurat na forum nie narzekam, jedynie co mnie wkurza czasem, to jestem zalogowany, wszystko OK a nie ma mnie na dole na liście obecnych na forum, ale po odświeżeniu już się pojawiam

Szeryf, spiewal to akurat Ivan Mladek
I prawde mowiac nie mialem problemu ze zrozumieniem tekstu....

Ladusa, piszesz doskonale po polsku, zdecydowanie lepiej niz ja po czesku

Cytat:
2008-03-05 16:13:17, sheriffnt pisze:
....to jestem zalogowany, wszystko OK a nie ma mnie na dole na liście obecnych na forum, ale po odświeżeniu już się pojawiam

To mnie niekiedy ani po odswiezeniu....

Ja pisze tak po polsku, bo mam slownik.... bez slowniku to mozliwe poznacie na zlocie w Czechach .... to bedzie gorszy. . o duzo gorszy...Fleszer juz wie

To nie je problem pro nas

Cytat:
2008-03-05 23:41:38, krycho pisze:
To nie je problem pro nas

Tak po slowacku wiem mowic dobrze po prostu sie domowimy, trzeba rekami nogami, ale bedzie! A juz OT...

Mozliwe ja wariuje z forum...

[ wiadomość edytowana przez: Ladusa dnia 2008-03-06 00:19:24 ]

Po slowacku byloby problem pre nas!

Cytat:
2008-03-06 00:32:57, krycho pisze:
Po slowacku byloby problem pre nas!

Poprostu widze, ze wiesz po czechoslowacku to fajne