Kto to był w zielonym Espero???!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj tj. 14 mijałem zielone Espero z naklejka klubową na tylnym zderzaku.... ja skręcałem w Kochanowskiego w prawo a zielony w lewo. Kto to?

Zresztą na powązkowskiej tez zdarza mi sie jakies zielone Espero z naklejką widywać, ma chyba płaska końcówkę wydechu.

A tak przy okazji to widziałem na wisłostradzie w niedziele zielone Espero całkowicie na czarno zrobione - tzn. lampy i szyby. Wyglądało naprawdę ciekawie...

Cytat:
2003-07-15 09:37:35, MaciekGT pisze:
Wczoraj tj. 14 mijałem zielone Espero z naklejka klubową na tylnym zderzaku.... ja skręcałem w Kochanowskiego w prawo a zielony w lewo. Kto to?

Czesc Macku, to ja
Czy Ty przypadkiem nie mieszkasz gdzies w tych okolicach ?

Cytat:
Zresztą na powązkowskiej tez zdarza mi sie jakies zielone Espero z naklejką widywać, ma chyba płaska końcówkę wydechu.

I to dosc czesto, to tez ja i na pewno ma plaska koncowke

No tak wszystko sie zgadza..... Ja mieszkam na Literackiej więc stąd ta częstość spotkań na ulicy...

No prosze, to jestesmy prawie sasiadami, ja mieszkam na Kochanowskiego

Maćku A czy Ty czasem nie spalałeś benzynki ostatniej niedzieli w okolicach pl. Szembeka? Coś takiego granatowego, na szerszych oponkach i z głośniejszym wydechem obok mnie przejechało

P.S.
Wczoraj widziałem ciekawe Espero. Już myślałem, ze to Lasombra w swoim zielonym (jeszcze zielonym) bolidzie, bo samochód identyczny. Ciemne szybki, płaska końcówka, na przodzie spojler od Jędrasika, szerokie oponki na jakiś ciekawych aluskach. Nie miał jednak naklejki klubowej no i rejestracja nie ta. Poza tym tylną lampę miał lekko zmodyfikowaną. Całą blende i ten odblask tuż nad nią miał zaklejoną czerną matową naklejką. Wyglądało to poprostu tak, jakby światła były pojedyńcze na obu bokach samochodu.
Nie zdołałem zareklamować klubu

Pozdrawiam.
Paweł.

A racja byłem na Placu Szembeka go jechałem do kolegi do Szpitala na Szaserów....

Cholera to nie wiedziałem że aż tak znaczny jestem...