| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szlap4 Polska | 2008-03-24 00:38:25 Witam!
Większość są to czesci od Astry i kadetta, ale może coś podejdzie do corsy
Fotele recaro w bdb stanie - ta łatka to sam ją przyszyłem żeby nie wytrzeć - jak ją się zdejmie to pod tym jest materiał nie dziura + kanapa tylna 200zł
plastiki po 5zł, lampa 10 zł szt sprzedane, pas 7zł mam więcej pasów
inne rzeczy po 5zł lusterko lewe 10zł
prowadnica wycieraczek bez silniczka 10zł Silnik do kadzia c14nz kompletny zdjęcie podglądowe TUTAJ FOTO Więcej szczegółów jest na allegro na aukcji numer 324915787 mój nick allegro szlapa4
kierownica 5zł
Mam też zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy z czujnikiem - pod check chyba - w każbądź razie chodzi o to, że jak jest mało płynu to się zapala kontrolka cena 20zł Nowe rzeczy:
20zł nagrzewnica
pytać jak coś
daszki z podświetleniem 35zł ktoś zalicytował na allegro
nie wiem jak to nazwać 15zł
pompki spryskiwacza po 10zł szt
inne rzeczy poduszki silnika po 5zł szt silniczki reflektorów przód po 5zł sprężyny przód seria do c14nz i c16nz napewno 40zł komplet fotki bedą
zaciski delco do c14nz 20zł tarcze wentylowane 236mm nowe zrobiono na nich 300km 10zł do przetoczenia
10zł
głowica 40zł c16nz obudowa z wałkiem 20zł
kolektor dolot c16nz 10zł koło zamachowe c16nz 20zł
kompletna głowica 50zł tak jak na fotce kolektor wydechowy 20zł koło rozrządu dolne 10zł górne koło rozrządu 10zł
alternator pod wspomaganie bez koła pasowego 20zł inne pytać: rurki od 5zł do 15zł
15zł
15zł
silniczek wycieraczki 15zł
plastiki od 5 do 15zł pytać kieszonki nie mam już
pasy po 7zł gałki kierunków i wycieraczek po 10zł mapsensor 10zł
ochrona na wentylator nagrzewnicy 10zł
fotka podglądowa mam pompke 3 barową nową była u mnie 3 miesiące zanim sprzedałem kadetta cena 40zł
nie wszystko już mam pytać
czujniki abs jakieś, ale do kadetta po 5zł alternator 40zł daszki komplet 10zł
czujnik położenia wału do modeli astry SE i kadetta SE 40zł razem z mocowaniem, mam do tego koło pasowe ale do c14se (wersja bez wspomagania) całość sprzedam za 60zł
belka tylna z abs piasty na sruby 40zł szt piasty ( sprzedaję komplet ) tylny stabilizator 30zł ten co przychodzi w belkę można pod tę belkę założyć piasty z tarczami samą belkę bez piast sprzedam za 40zł
wiązka ABS 20zł
zbiorniczek płyny chłodniczego do kadetta wersja z abs 20zł włącznik dmuchawy 5zł popielniczka 5zł
pompa abs (mam 2 szt ) 30zł pompa hamulcowa i serwo pod abs 30zł komplet 50zł
komputer do ABS x2 20zł szt
uszczelka klapy szt 3 jedna delikatnie przerwana w jednym miejscu po 10zł szt, uszkodzona 5zł
plastiki po 5, 10 15 zł mam cały czarny środek do kadetta 3D na razie razem z uszczelkami bez wykładziny
regulatory olejowe używane 5zł szt oraz używane przez 10 tys km 8zł szt ( od nowosci )
rura z stożkiem oraz rurą z chromu do docięcia 50zł
tarcze wentylki 236mm ale do przetoczenia 20zł
zaciski delco kadett c14nz 20zł komplet
inne: wentylator kadett seria 30zł komplet lamp tylnych delikatnie uszkodzonych ( nadpęknięte, ale nie widac mocno ) 10zł klamka 5zł
boczki tył do kadetta 3D wersja czarna 20zł
licznik z obrotkiem 50zł
uszczelki kadett 5D wersja szara komplet 4 szt 30zł
konsola tak jak widać kolor szary - siwy całość 20zł w tym jest osłona na fotel po stronie kierowcy
wykładzina gruba - mocny materiał komplet szary-siwy 30zł
stacyjka z kluczykiem do vectra A - może pasuje do kadetta 30zł mechanizmy podnoszenia szyby przód i tył oraz do wersji 3d po 10zł szt rozrusznik do c14nz, c16nz 40zł wachacze przód komplet 30zł i inne |