Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
szlap4 Polska | 2008-03-24 00:38:25 Witam!
Większość są to czesci od Astry i kadetta, ale może coś podejdzie do corsy ![]() ![]() ![]() Fotele recaro w bdb stanie - ta łatka to sam ją przyszyłem żeby nie wytrzeć - jak ją się zdejmie to pod tym jest materiał nie dziura + kanapa tylna 200zł ![]() plastiki po 5zł, lampa 10 zł szt sprzedane, pas 7zł mam więcej pasów ![]() inne rzeczy po 5zł lusterko lewe 10zł ![]() prowadnica wycieraczek bez silniczka 10zł Silnik do kadzia c14nz kompletny zdjęcie podglądowe TUTAJ FOTO Więcej szczegółów jest na allegro na aukcji numer 324915787 mój nick allegro szlapa4 ![]() kierownica 5zł ![]() Mam też zbiorniczek na płyn do spryskiwaczy z czujnikiem - pod check chyba - w każbądź razie chodzi o to, że jak jest mało płynu to się zapala kontrolka cena 20zł Nowe rzeczy: ![]() 20zł nagrzewnica ![]() pytać jak coś ![]() ![]() daszki z podświetleniem 35zł ktoś zalicytował na allegro ![]() ![]() nie wiem jak to nazwać 15zł ![]() pompki spryskiwacza po 10zł szt ![]() inne rzeczy poduszki silnika po 5zł szt silniczki reflektorów przód po 5zł sprężyny przód seria do c14nz i c16nz napewno 40zł komplet fotki bedą ![]() zaciski delco do c14nz 20zł tarcze wentylowane 236mm nowe zrobiono na nich 300km 10zł do przetoczenia ![]() 10zł ![]() głowica 40zł c16nz obudowa z wałkiem 20zł ![]() kolektor dolot c16nz 10zł koło zamachowe c16nz 20zł ![]() kompletna głowica 50zł tak jak na fotce kolektor wydechowy 20zł koło rozrządu dolne 10zł górne koło rozrządu 10zł ![]() alternator pod wspomaganie bez koła pasowego 20zł inne pytać: rurki od 5zł do 15zł ![]() 15zł ![]() 15zł ![]() silniczek wycieraczki 15zł ![]() plastiki od 5 do 15zł pytać ![]() pasy po 7zł gałki kierunków i wycieraczek po 10zł mapsensor 10zł ![]() ochrona na wentylator nagrzewnicy 10zł ![]() fotka podglądowa mam pompke 3 barową nową była u mnie 3 miesiące zanim sprzedałem kadetta cena 40zł ![]() nie wszystko już mam pytać ![]() czujniki abs jakieś, ale do kadetta po 5zł alternator 40zł daszki komplet 10zł ![]() czujnik położenia wału do modeli astry SE i kadetta SE 40zł razem z mocowaniem, mam do tego koło pasowe ale do c14se (wersja bez wspomagania) całość sprzedam za 60zł ![]() belka tylna z abs piasty na sruby 40zł szt piasty ( sprzedaję komplet ) tylny stabilizator 30zł ten co przychodzi w belkę można pod tę belkę założyć piasty z tarczami ![]() ![]() wiązka ABS 20zł ![]() zbiorniczek płyny chłodniczego do kadetta wersja z abs 20zł włącznik dmuchawy 5zł popielniczka 5zł ![]() pompa abs (mam 2 szt ) 30zł pompa hamulcowa i serwo pod abs 30zł komplet 50zł ![]() komputer do ABS x2 20zł szt ![]() uszczelka klapy szt 3 jedna delikatnie przerwana w jednym miejscu po 10zł szt, uszkodzona 5zł ![]() plastiki po 5, 10 15 zł mam cały czarny środek do kadetta 3D na razie razem z uszczelkami bez wykładziny ![]() regulatory olejowe używane 5zł szt oraz używane przez 10 tys km 8zł szt ( od nowosci ) ![]() ![]() rura z stożkiem oraz rurą z chromu do docięcia 50zł ![]() tarcze wentylki 236mm ale do przetoczenia 20zł ![]() zaciski delco kadett c14nz 20zł komplet ![]() inne: wentylator kadett seria 30zł komplet lamp tylnych delikatnie uszkodzonych ( nadpęknięte, ale nie widac mocno ) 10zł klamka 5zł ![]() boczki tył do kadetta 3D wersja czarna 20zł ![]() licznik z obrotkiem 50zł ![]() uszczelki kadett 5D wersja szara komplet 4 szt 30zł ![]() konsola tak jak widać kolor szary - siwy całość 20zł w tym jest osłona na fotel po stronie kierowcy ![]() ![]() wykładzina gruba - mocny materiał komplet szary-siwy 30zł ![]() stacyjka z kluczykiem do vectra A - może pasuje do kadetta 30zł mechanizmy podnoszenia szyby przód i tył oraz do wersji 3d po 10zł szt rozrusznik do c14nz, c16nz 40zł wachacze przód komplet 30zł i inne |