OT: por. Borewicz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na jedynce por.Borewicz właśnie pogina pięknym Ponezolem z chromowanym lusterkiem..

hmmm niezły filmik i poldek.

O już włączam ...

Cytat:
2003-07-07 20:57:42, Ireq pisze:
na jedynce por.Borewicz właśnie pogina pięknym Ponezolem z chromowanym lusterkiem..

Oj dzisiaj to pani Ewa katowala Poldka
Baba kamikadze

Ale ten Poldek ładnie gwizdał. Ciekawe czy pod maską była seria, czy może jakieś DOHC? I jakie wyposażenie, bezwładnościowe pasy (włoskie). Super, a i serial też ciekawy

Pewnie dohc w końcu to władza jeździ hehe
... a słyszeliście to jak szefo Sławka mówi .."Orły spokój..."
Ewa dwie fury na raz poboczem wyrąbała

ale ja czekam , jeśli go nie przegapiłem, jak borewicz dogina fietem po lesie, lub ten co jeździ fietem po Warszawie.
A i zmiennicy lecą na TVP3 chyba w czwartki

Cytat:
2003-07-07 22:33:36, Jojo pisze:
ale ja czekam , jeśli go nie przegapiłem, jak borewicz dogina fietem po lesie, lub ten co jeździ fietem po Warszawie.

Fiatem jezdzil w pierwszej serii - odcinki po 50 minut a teraz puszczaja druga serie z udzialem Poldka- odcinki po 80 -90 min
A w piatki na tvp 2 Alternatywy 4

[ wiadomość edytowana przez: road_runner dnia 2003-07-07 22:39:37 ]

JEśli tak to czekam na odcinek kiedy Borewicz ściga kraz-a prowadzonego brzez Buczkowskiego

..czarny Buick Electra zatrzymać się!..nie bedzie taryfy ulgowej dla imperialistycznych gangsterów!..

Niestety nie bedzie wszystkich odcinkow - czesc tasm juz jest tak zniszczona ze nie nadaje sie do projekcji

[ wiadomość edytowana przez: road_runner dnia 2003-07-07 23:08:52 ]

A ja ogladalem wczoraj ciekawy filmik - na jakiejs ruskiej telewizji, goscie jezdzili w wyscigach. Ale czym sie scigali - miodzio, stare Lady, Fiaty 131, porsche, ziguli no i oczywiscie DF Dodatkowo czesc akcji toczyla sie w Polsce wiec cos niecos z filmu zrozumialem, ale i tak najwazniejszy byl widok smigajacych autek Tytulu niestety nie znam.

Wiecie nudny był ten Borewicz, to kto zatruł te piwo?

Scena wyprzedzania poboczem jest piekna - moze ktos nagral na dysk?

Zatrul mlody kolejarz

Pozdrowka
Adamus

Też oglądałem ale żałuje tych wspomnianych odcinków z udziałem DF-a Szkoda że nie puszczają od początku

Cytat:
2003-07-08 10:18:41, adamus pisze:

Zatrul mlody kolejarz

Pozdrowka
Adamus

Naprawde ładna ta scena
Czyli nie steward, a wózkowy młody był? a może ten na O..., no Norek jak był mlody Czy zupełnie ktoś spoza kręgu podejrzanych... (do momentu do ktorego oglądalem). Niby nudne, ale nie mogłem skończyć oglądać i teraz ciekawość zrzera

..ten młody którego grał Barciś..w jednej z ostatnich scen Borewicz zaczaił się na niego w wagonie póżną nocą, on przylazł po kasę ukrytą pod linoleum no i wpadł w sidła..walnął Borewicza w brzuch , uciekł,biegnie do dramy..a tam Ponezol z napisem MO włącza długie i słychać "Stój! MILICJA!" !..

Cytat:
2003-07-08 11:46:16, Ireq pisze:
..ten młody którego grał Barciś..w jednej z ostatnich scen Borewicz zaczaił się na niego w wagonie póżną nocą, on przylazł po kasę ukrytą pod linoleum no i wpadł w sidła..walnął Borewicza w brzuch , uciekł,biegnie do dramy..a tam Ponezol z napisem MO włącza długie i słychać "Stój! MILICJA!" !..

To już wiemy czemu robote musiał zmienić na stare lata...

p.s. ale ogolnie dobry aktor z tego Barcisia, nigdy nie pomyślałbym że to on, chociaż troszke sie zamotał z tym piwem pod koniec przesłuchania, ale myślalem że to podpucha dla widzów
a teraz OT OT oglądaliście SHOW? Ja niedawno oglądałem drugi raz, naprawde fajny film. Podobał mi się fragment: Autorytet - w d** mam autorytet, biore swojego kumpla alkoholika i w Polske idziemy!!!

[ wiadomość edytowana przez: AdS dnia 2003-07-08 12:14:45 ]

Cytat:
2003-07-08 10:18:41, adamus pisze:

Takich scen jest wiecej np jak wyjezdza ze smiglowca do poscigu za czarnym Buickiem Elektra Ja nagralem ale na kasete.

Fajna scena tez jest w Prywatnym sledztwie jak mlody policjant rusza w poscig za Wilchelmim bialym DF-em - ten gwizd ukladu wydechowego cos pieknego

barcisia nie cierpie. bo w dekalogu kieslowskiego gral boga czy tez inna smetna postac wloczaca sie na drugim planie wywolujac we mnie irytacje swoja fizjonomia. dobil mnie rola norka w shitkomie dla ludzi o malych wymaganiach intelektualnych.
rzeczywiscie, jazda poboczem powinna sie znalezc w dziesiatce najlepszych scen filmowych z jazdy poboczem odnosze wrazenie, ze nagrali to w przyspieszonym tempie, he, he !

pagan