MotoNews.pl
9 Zaproszenie na X jubileuszowy zlot OFC & Manta Club Borki (210812/53) - PT

Zaproszenie na X jubileuszowy zlot OFC & Manta Club Borki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!
Chciałbym wszystkich posiadaczy klasycznych fiatów zaprosić w imieniu Oldtimer Fiat Club (www.oldtimerfiat.club.prv.pl) na jubileuszowy zlot w borkach nad Zalewem Sulejowskim koło Tomaszowa Mazowieckiego (link ośrodka) który jak zwykle odbywa się wraz z klubem opla manty. Zapraszamy wszystkich posiadaczy klasycznych fiatów. Termin zlotu: 15-18 maja 2008. Serdecznie zapraszam.

Niestety na zlotach w Borkach jest rokrocznie coraz mniej fiatów w stosunku do mant. Niestety takze przechodnie trofeum (tłok) jest od dłuższego czasu w rękach manciarzy. dlatego pasowałoby w tym roku zrobić pospolite fiatowe ruszenie i zdobyć Borki...

PS dla fiaciarza który objedzier manty pewien anonimowy sponsor zapewnia skrzynke piwa oraz dozgonną wdzięczność (córki nie posiada więc pół królestwa i ręka księżniczki nie są ujęte w pakiecie) - wiec moze któryś z klubowiczów o zacięciu sportowym (Mar, Blady czy Bimber, moze KAZA...) by dali popalić chłopakom.

Tak czy tak zabawa przednia jest co roku. Zapraszam.

Wszelkie informacje znajdują sie na stronie klubu many i oldtimer fiat clubu. W razie czego można pytać też mnie. Jeśli to możliwe to proszę o podwieszenie tematu tutaj, a jeśli nie zasługuje na ogólneto np podwieszenie w hyde parku.

Ps stoczyłem nierówną walkę z wyszukiwarką i nie znalazłem tematu o tym zlocie jeszcze. Pozdrawiam