Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2008-03-30 20:46:03 Do wziecia uszkodzony Opel Omega B, rok produkcji 1996, motor X25XE (2.5 V6), manualna skrzynia. Wersja GL ze standardowym wyposazeniem (klimatyzacja manualna, elektryczne szyby z przodu, ABS, kontrola trakcji).
Kilka tygodni temu auto dostalo strzal w prawy bok. Drzwi z prawej strony nie daja sie otworzyc, pogiety jest dach i podloga. Tylne prawe kolo skrzywione. Raczej do rozbiorki na czesci - oprocz karoserii, cala reszta jest naprawde w rzadko spotykanym stanie, jak na taki samochod. Wszystkie uklady sprawne. Samochod odpala i mozna nim jezdzic, aczkolwiek uszkodzenie tylnego zawieszenia z prawej strony raczej wyklucza przejazd dalszy niz po placu na lawete. Samochod (oprócz widocznych uszkodzen karoserii) w bardzo dobrym stanie technicznym (przebieg 137 tys km, kupiony w polskim salonie i regularnie serwisowany - książka serwisowa). Wnetrze rowniez b. dobrze utrzymane (niewielkie oznaki zużycia deski rozdzielczej i siedzen). Na aucie sa opony zimowyme (Nokian WR 205/65/R15) kupione nowe rok temu - obecnie maja 'przebieg' okolo 4 tys kilometrow. Dodatkowo w samochodzie zostalo radio 'old schoolowy' deck Alpine z CD na 3 płyty i okablowanie do wzmacniacza w bagazniku. Auto nalezy do mojego kolegi, ktory kupil je ode mnie w kwietniu 2006 (wowczas mialo przebieg 107kkm). Ja kupilem samochod z przebiegiem 91kkm w pazdzierniku 2003 u dealera GM AutoPol SA w Warszawie, gdzie auto zostalo wczesniej kupione jako nowe, a potem zwrocone przez owczesnego wlasciciela w rozliczeniu przy zakupie kolejnego. Cena 5900 PLN do negocjacji. Auto do obejrzenia i odbioru (laweta) w Mosciskach kolo Izabelina (woj. Mazowieckie - rogatki Warszawy) w zakladzie napraw blacharskich. Szczegolowe zdjecia na zyczenie. Kontakt do wlasciciela auta: Arek tel. 604 91 98 92, e-mail: agliniecki@kpmg.pl |