Moja nowa Bestyjka, niestety nie omega, ale.. :o)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, ostatnio nabyłem nowe auto , ciężko było mi rozstać się z kochaną omesią , ale niestety na tą chwilę jeszcze mnie nie stać było aby ją sobie również zostawić..
Nowe auto w moim profilu i tutaj - I Piękna i Bestia..

Bardzo ładna bawarka, szczególnie serducho podobie mnie się

Głębsze rozważania na temat auta będą miały miejsce w Piławie

Ładne auto BMW jedno z lepszych choć dla mego złoma za wolne .

ps. musiałem to podkreślić, a co forum jest o omegach a nie bmw!

[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2008-04-08 09:31:04 ]

Cytat:
2008-04-08 09:30:06, PiotrS pisze:
Ładne auto BMW jedno z lepszych choć dla mego złoma za wolne . ps. musiałem to podkreślić, a co forum jest o omegach a nie bmw! [ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2008-04-08 09:31:04 ]

Spoko, mi jak najbardziej na tą chwilę wystarcza mocy i prędkości.. tym bardziej, że się przesiadłem z mojej poczciwej 2.5 V6, więc różnica jest kolosalna..

Cytat:
2008-04-08 16:15:04, mumos pisze:
Spoko, mi jak najbardziej na tą chwilę wystarcza mocy i prędkości.. tym bardziej, że się przesiadłem z mojej poczciwej 2.5 V6, więc różnica jest kolosalna..

fajnie, fajnie. Ale mnie taki silnik by ciągle na BP stresował

Z tego co widze to auto w manualu, wiec jezdzic to to musi przyjemnie

Manual nie jeździ ... na śniegu

Cytat:
2008-04-08 17:02:05, admeen pisze:
Z tego co widze to auto w manualu, wiec jezdzic to to musi przyjemnie

Jeździ bardzo przyjemnie

Cytat:

2008-04-08 18:41:32, gieroy pisze:

Manual nie jeździ ... na śniegu

Na śniegu nie miałem przyjemności śmigać, ale kto wie, na północy trochę posypało (Szczecin paraliż i brak prądu przy okazji), to nie wiadomo jak będzie w Piławie, może po białym się będzie jeździć..

Moim zdaniem najładniejsza z "piątek" i z poprawną skrzynią, więc jakoś można wybaczyć

Tylko te 4.0 chyba sieje spustoszenie w zbiorniku (i portfelu)?
Czy planujesz Cyklon B instalować?

Pozdrawiam,
Eryk

Niestety instalkę ze złym paliwem trzeba będzie pewnie wrzucić, ale jeszcze nie teraz.. może jakoś latem, sie zobaczy, póki co paliwko.. Spustoszenie zawsze było w portfelu, czy to w przypadku omesi, czy teraz.. no przy omedze trochę mniejsze było

Cytat:
2008-04-08 19:59:12, mumos pisze:
(Szczecin paraliż i brak prądu przy okazji),

e tam paraliz,
drogi prawie puste,
cały dzień od rana wyłączone TC i banan na gębie
gorzej, bo po wygłupach nie było gdzie zatankować

a beem rewelacyjne - niewysilone V8 z manualem i dobrym zawiasem, właśnie to trzeba kupować a nie jakieś pordzewiałe padliny z błyskawicą na masce

edit: coby się ktoś nie poczuł dotknięty, mam na myśli wyłącznie własne dylematy przy zmianie auta i własnego "nowego" szrota

[ wiadomość edytowana przez: 7gsi dnia 2008-04-08 23:02:39 ]

No piękna sztuka. Dawaj empetrójkę z brzmionem

dobra się coś nakręci/nagra to się wrzuci.. ale to raczej teraz jest taki szum..i świst.. no chyba że już tak powyżej 4,5 tyś obr.. wtedy jest trochę inaczej..