Schowek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ten srodkowy schowek miedzy fotelami mam niestety popsuty. Zamyka sie i otwiera, ale nie ma zadnego zatrzasku... Tak jak gdyby brakowalo jakis elementow... Pytanie, czy on jest na zatrzask...cos jak schowek pasazera, czy tez lezy swobodnie na boxie?

Jest zatrzask... Ale wszystko to jakieś takie badziewne... Poza tym po dokładniejszych oględzinach stwierdziłem, że schowek w zamierzeniach projektantów miał być dwuczęściowy - w klapie powinna być jeszcze płytka skrytka. Tak właśnie (lub podobnie - nie pamiętam dokładnie) jest w Vectrze B. Ale w Espero względy oszczędnościowe zwyciężyły i mamy to co mamy.

Dzieki serdeczne..pojade do salonu Daewoo i moze w zaleznosci od kosztow kupie ten zatrzask

a ja tez mam bez zatrzasku... dobrze chociaz wiedziec

Też mam zatrzask połamany (taki już kupiłem razem z samochodem), ale w sumie po co mi zatrzask? Podkleiłem takie włoski od drzwi przesuwnych aby nie trzaskało zbytnio podczas zamykania i tyle... aha, jeszcze sąsiad szewc walnął mi klapę schowka w popielatej skórze.

Tomek M. ma w swoim espero dwu częściowy podłokietnik, fajny bajer,niestety ja mam już podłokietnik po cięciach budżetowych

dwuczesciowy podlokietnik??

mozna gdzies takie cos zobaczyc ?