Zagadał...... :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiejszego dnia po 2 miesiecznym postoju moj fiacior zagadał Były małe problemy z zapaleniem bo akumulator siedział 2 miesiace w garazu razem z kantem i potrzeba było go troche podładować. Silnik chodzi cichutko, jeszcze troche trzeba mu podregulować zapłon.....i normalnie wypas...
Tylko juz sie głowica troche pociapała bo śrubka od dekla chodzi w miejscu i w jednym miejscu puszcza olejem..ale zrobi sie, ale co to teraz dla mnie śrubka
Chciałem jeszcze podziekowac bratu Schwepesowi za "pomoc" ( on dobrze wie o co chodzi hehe... ) no i znajomemu z garazu bez ktorego akumulatora bysmy nie odpalili...
Wrrrr.....mysle ze bede jutro na zajezdni..
ciao !

PS wszystkim niedowiarkom hehe...

no i fajnie teraz ciekawe ile pojeździ

w pewnym momencie po zapaleniu już myśleliśmy że o czymś zapomnieliśmy i trzeba będzie rozbierać, bo coś zaczęło 'cykać' z częstotliwością wzrastającą z obrotami...
ale okazało się że trochę za mało oleju nalaliśmy wcześniej do klawiatury i wystarczyło go trochę wkręcić na obroty żeby złapał ciśnienie

ale teraz śmiga i chodzi stabilnie i cicho... trzeba tylko zapłon wyregulować i będzie w ogóle rewelka

No to suuper że zagadał!! Życzę miłych wrażeń i doznań z jazdy!!

Bardzo ładnie i pociesznie.No to juz coraz bardziej mam ochotę jutro przyjechać i go zobaczeć

o kurna!!! to bede i zobacze fiaciora prezesowego

co do mnie nie powinniscie miec watpliwosci...

jestem pelen podziwu dla kierownika. chetnie bym wpadl, ale troszku mam daleko (jakies 270 km.) mam nadzieje ze furka sie bedzie teraz sprawowala

no nareszcie

dzisiaj go słyszałem, rzeczywiście bardzo ładnie gada /cicho na wolnych, a potem przyjemnie mruczy/

Cytat:
2003-08-03 21:15:40, widynek pisze:
dzisiaj go słyszałem, rzeczywiście bardzo ładnie gada /cicho na wolnych, a potem przyjemnie mruczy/

sam jestem w szkou jak to chodzi.... teraz nie slychac silnika tylko wydech...

no co fakt to fakt, jeszcze nigdy nie słyszalem żeby taki silnik chodził tak cicho.........niesamowite

Cytat:
.........niesamowite

w końcu motor składany w F&F Garage

Cytat:
2003-08-03 22:41:51, schwepes pisze:
Cytat:
.........niesamowite

w końcu motor składany w F&F Garage

co firma to firma

Cytat:
2003-08-03 22:44:11, Rino125p pisze:
co firma to firma