W sumie taki beznadziejny temat rzucam ale chcialem powiedziec jak bardzo mnie ostatnio wku... niektore rzeczy ktore codzien gdzies widze i co sie z tym krajem stalo. Nasune 2 przyklady a moze wy zauwazycie tez jakies inne. Slucham sobie radia i slysze reklame makro cash and carry ze jak zrobisz zakupy na 300zl dostaniesz 20 SWIEZYCH jaj !!! No kur... tak sie przyzwyczailem do takich reklam ze juz sralem na to ale ta po prostu przypomniala mi jak jestesmy traktowany my polacy zastanowcie sie jak to brzmi za 300zl 20swiezych jaj !!! No nie wiem naprawde jak to okreslic ale wiecej do tego burdelu nie pojde nic kupic a juz niedlugo podejzewam ze do zadnego marketowego gowna bo naprawde mnie to razi jak ci ludzie tam nas widza. Drugim takim przerazajacym przykladem traktowania nas jak gowno i kretynow jest oferta skody patrze sobie bo koles kupuje na ich stronke no i wyposazenie i oni tam pisza takie rzeczy jak np KONSOLA SRODKOWA ? POPIELNICZKA Z PRZODU ? to w standardzie a w wersji classic mamy juz ZAMEK W DZWIACH PASAZERA !!!!!!!! Popielniczke z tylu ? Sorry ale na 100% w niemczech ani w zadnym kraju zachodnim takich bzdur to nie pisza! I jest wiele wiele takich przykladow traktowania nas jak gowno wszedzie
Chcialem sie was zapytac moze mnie zaczyna walic juz czy tez wy zauwazyliscie podobne akcje ??
Jak mnie juz wali to prosze o skasowanie tematu.

zupełnie jak matiz i najlepszy polski samochód-syrena