hołowczyc rajd warszawski 1986
hołowczyc rajd warszawski 1987

| « Poprzedni | Następny » |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | jeśli posiadacie jakieś stare fotki z rajdów znanych bądz mniej znanych zawodników wrzućcie je tutaj
hołowczyc rajd warszawski 1986
hołowczyc rajd warszawski 1987
![]() |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | a to wystartowało w tegorocznym rajdzie niemiec
a tak skonczył
|
mountez F&F Sympatyk | łał!
cudo... |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków |
poprosilem kalamusa zeby przysłał mi zdjecia w rozdzielczosci 1280x1024 bo chce na tapete.. |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | Ach te stare Fiaty to były auta można się rozmażyć, no i Stratos prawdziwy smakołyk!!! |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | Po prostu piekne - nic dodać, nic ująć |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Tylko szkoda że tak skończył.Mam nadzieję że wróci do tamtej postaci |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | Ale ten Fiacior ma felgi Ja chce fele z TAKIM rantem - qwa, tam jest "rant" szerszy niż cała moja felga |
MAGNUM 125 Reda | właśnie Koniu , nie bądz sknera |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała |
|
szociu Nivelator Jaworzno | troche O/T ten link ale przez pare sekund jest tam rajdowy kant [ wiadomość edytowana przez: szociu dnia 2003-08-01 12:59:33 ] |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | Fiacior zaj...... Lancia tak samo |
layer Fiat CCS Tychy | Ja tam czekam aż Tomek Cecot zbuduje replikę Fiata 131 Abarth i zacznie startować. Wiecej na www.cecot.w.pl |
erzet_ef F&F Sympatyk alfa romeo 146 wroclaw | ten fiacior z niemiec to doslownie MALINKA, a te fele, ahhhhhh, tylko pomazyc o takich. szkoda ze skonczyl tak a nie inaczej |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | wczoraj byłem w plazie i obaczyłem miniaturke takiego fiata zajawiłem sie patrze na cene a tu |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | no ja bylem w M1 i tam tez byly takie cuda malutkie po zajebiscie duzych cenach. byly wszystkie WRC i duzo innych rajdowych fajnych bryczek. szukalem kanta ale nie bylo |
| « Poprzedni | Następny » | |