U dziadka w szopie......

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.
Mam małą propozycję...
Porozgladajcie sie , poszukajcie ,popytajcie .....i napiszcie tutaj, o wszelkich starych fiatach o jakich sie dowiecie, które gdzieś sobie stoja i marnieją.
Przeciez jest ich wiele, sam wiem gdzie "gnije" kilka fajnych maszyn,( fiat 600, 1500 , 28 Sl `73, 850 i inne) które tylko prosza aby im "pomóc"
Może którys z nas "pomoze" wrócić niejednej z tych maszyn do "drugiej młodości".
A może ktos własnie szuka jakiegos konkretnego modelu, lub cześci do niego i gotów jest kupic całego staruszka, i bedzie wdzięczny za wasza pomoc.

Pozdrawiam.
Qba

zapodaj fotke tej 850-tki jak masz!

ja wiem gdzie jest 128 3p czarny,131panorama,i jeszcze jeden niezidentyfikowany

niestety nie mam fotek(

to 128 3p jest w eksploatacji? czy stoi i marnieje?

W jakim miescie?

niestety nie mam fotek(

W jakim miescie?

Ja wiem gdzie stoją na szrocie dwie 500tki!
Ciele k. Bydgoszczy

Cytat:
2003-04-25 14:56:41, qbaletek pisze:
niestety nie mam fotek(

W jakim miescie?

w warszawie na bielanach w komisie. Na razie sie kurzy bo rdzy nie widac...jeszcze. Jezdził jakis czas temu (rok,gora dwa)

jesli kogos interesuje wiem gdzie stoi 132 z 2.0 TC ( silnik wg. goscia ma niecałe 8000km..nówka , buda stan do remontu ale dobry stan wyjsciowy bo 100% orginał. ( kolor ceglasty)
co do ceny...nie wiem( ale chyba niedrogo ( ok 1200 pln?)

ktos chetny?

pozatym własnie za oknem stoi mi 132 1.6 !)) orginał...piękna...niestety, pan "dziadek" nie chce go sprzedać...a samochodzik jakby wczoraj z "taśmy' zjechał...

co do 850, to jest to Sport Cupe, i jest w Lublinie, jak kogos int. dowiem sie nazwe ulicy i spisze rej.( jak ktos ma wtyki niech poszuka), bo stoi juz długo, a stan jest cacy..może ktos zrobi z niego takie cudo...850 sport Cupe

pozdr.
Qba

Fiat 128 3p 155 KM/225 Nm !!!!!!!!!!!!!!
Any objections???!!

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-04-27 18:15:08 ]

hmmm widze ze był update na stronce abarth.de
czy ja dobrze widze czy tam zamiast resora jest kawał blachy?

nie , jak się dobrze przypatrzysz, to widać że to zwykly resor, tyle że pomalowany

Czy ten 2.0 ceglasty to może ten z baranówki 4 ceglasto-granatowy ? Czy to może nie ten ?

[ wiadomość edytowana przez: Vader dnia 2003-04-27 20:00:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: Vader dnia 2003-04-27 20:01:42 ]

Cytat:
Czy ten 2.0 ceglasty to może ten z baranówki 4 ceglasto-granatowy ? Czy to może nie ten ?

nie...ta o której pisze stoi, zaraz za cukiernia "monika" ( kroczka), na Ofiar Katynia...parking, za blokiem nr 10...cały czas widze ja z okna)

pozdr.
Qba

To ja poprosze jakieś fotki tych 132
zbieram je , więc jak macie dostęp do cyfrówki to bardzo prosze

.soon......!!!

a słyszał może ktos o jakiejs 500 na sprzedaz?

To gdzie stoi ta 132 2000 bo ja obczajam jedną w Gdańsku...

to ja poprosze o wszelkie info o zastawce 750 czy fiacie 500 na priva!!
jutro jestem w Modlinei to bym sie zlocistym trunkiem oddzwieczyl

jest fiat 132 bez tylnego mostu w wawie- na modlinskiej!

w Warszawie na ul.Bonifraterskiej stoi fiat 1300 kompletny, kolorek kremowy, powiedział bym, że w stanie bardzo dobrym, tak dokładnie nie oglądałem ale rudej nie widać, stoi tam już dłuższy czas bo nieźle jest pżykurzony, na klapie od schowka ma napis ,,Milletrecento'' (cokolwiek to znaczy?)...jeśli kogoś interesuje to mogę postarać się o fotki, a nawet w czyimś imieniu nakleić się na szybę...

RóB FOTY!!!!!

Cytat:
2003-05-05 15:26:41, Lunatic pisze:
...na klapie od schowka ma napis ,,Milletrecento'' (cokolwiek to znaczy?)...

Trzy tysiace?