Reportaż dla neostrady.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na GG odezwał się do mnie człowiek w sprawie reportażu o Ładach. Poniżej zamieszczam naszą rozmowę. mam nadzieję, że nie będzie się gniewał.

"(13:19)
Cześć,
wymyśliłem sobie, że nakręcę reportaż o samochodzie Łada do serwisu multimedialnego Neostrada World (to jest taka telewizja internetowa dostępna dla użytkowników Neostrady). Jest tam bardzo rozbudowany dział motoryzacji.
Wszystko zaczęło się od tego, że mam starą ładę 2107 i zacząlem ją naprawiać.
Szukam użytkowników różnych modeli Łady, którzy mogliby nam opowiedzieć do kamery o swoich doświadczeniach związanych z tym samochodem i ewentualnie pokazać jak ich samochód jeździ.
Czy miałbyś ochotę na współpracę z filmowcami ?
Przemek Młyńczyk
Sebastian (13:21)
Witam
Sebastian (13:22)
Czemu nie, mogę dać informacje na Lada klub, może ktoś jeszcze by był zainteresowany
(13:22)
Super, bardzo byłbym wdzięczny
Sebastian (13:23)
ok, to załatwione
dam Panu jeszcze znać
(13:23)
Jak będzie reportaż gotowy to możemy w Neostradzie zamieścić link do strony klubu
(13:23)
mój mail: ******@film18.net w razie czego
ok było by fajnie
(13:26)
Gdyby też był jakiś zlot, spotkanie, jeszcze w czerwcu, to chętnie z kamerą byśmy wpadli
Sebastian (13:26)
pewnie coś będzie
Sebastian (13:26)
ale takie małe spotkanie grupy warszawskiej
Sebastian (13:27)
zlot jest dopiero we wrześniu
(13:2
Spotkanie warszawskie byłoby ok. Chodzi mi o pokazanie, że sa ludzie którzy ładami jeżdżą, że to nie jest jakiś tam grat starej daty, o zbudowanie atmosfery kultowego auta, jakim ten model 2107 zdecydowanie jest, tak mi sie wydaje przynajmniej
Sebastian (13:29)
jak coś będę wiedział to dam znać.
(13:29)
Ok bardzo dziękuje"

Co o tym myślicie? Fajnie by było, aby byli przedstawiciele każdego modelu.
Dajcie znać czy ktoś był by chętny.

wyślijmy Mechaniora, on powie co myśli o swojej ładzie...

a poważnie: czemu nie.
gdzie i kiedy?

No musimy ustalić jakiś termin i dogadać się z kolesiem. Tylko, aby Igor dotarł swoją wy chromowaną łada.

Z tymi chromami to ja stoje w kolejce. Mam nadzieje ze do XII zlotu beda gotowe.

Pozdrawiam
igiers

Oj szkoda,ze na razie moja Ladna jest niedysponowana. Bo ona ma juz doswiadczenia w wystepach w TV Mysle,ze w wakacje bedzie zrobiona

Moja jest dysponowana, ale jezeli mam otwierac maskę to nie otwieram na 100 bo na dzień dzisiejszy mam tam 3 kolory i poprostu bedzie okropny wstyd! Jeszcze nie teraz!

Pozdrawiam
igiers

No i co są jacyś chętni? Proszę o konkrety. Czy z wami zawsze tak musi być?

Ja samochod bede mial zrobiony w wakacje/koniec wakacji, wiec na razie nie mam co pokazac!

Krycho czyli bedziesz na zlocie?

DEx

A kiedy to ma byc ? I czy ktos przejedzie np. do mnie do krakowa - pokazal bym moze vftsa, a i 2103 Konrada/Pawla jest do pokazania - choc 2.0 z fiata siedzi pod maska

Dex, mam nadzieje. Choc to troche zalezy od tego jak ulozy sie kampania wrzesniowa.