Ile kosztuje orientacyjnie wymiana amortyzatorów?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy jest to skomplikowane i wymaga odpowiednich narzędzi? czy można ewentualnie samemu to zrobić we własnym garażu?

Samemu to raczej nie bardzo....
Chyba że chcesz żeby amor Ci się wbił w sufit
Trza mieć odpowiednie narządy...

Ok 100-120 zł

ja placilem 120 z za przod...
trwalo to w zakladzie 2,5 h

hmm a tyl zalozyl mi kolega

W Krakowie za wymianę przodu płaciłem 90 zł. Amorki kupiłem w Akropolu po 75 zł/szt. Jak interesuje Cię ta cena wymiany, to mogę Ci podać namiary na gościa - robi dobrą robotę.

n0ras mnie interesuje...napisz o nim i dolacz go na liste "fachmanów"....
Akropol...sorry ale co to jest i gdzie jesli w Krakowie...Czyzby jakis dawny dealer Daewoo?

Akropol - to nawet obecny dealer Daewoo - jest na ul. Balickiej 117 tel. 638-00-20 (za pętlą tramwajową w Bronowicach w kierunku na Mydlniki, Balice).
Namiar na gościa podeśle Ci na maila, a gdzie ta lista fachmanów?? .
Zapytaj też ile za wymianę liczą w Akropolu - czasem mieli dobre ceny (ale nigdy nic u nich nie robiłem, więc nie wypowiadam się o jakości).

jesli chodzi o tylne nie mam najmniejszego problemu by zmeinic je samemu
co do przedznich bez sciagacza sprzyzyny oraz wybijaka sworzni (koncowki drazka) nawet nie ma co zaczynac

Polecam wymianę w Białym robocizna za przód 35/szt. Warsztat robi tylko zawieszenie. jeden minus - sdość długie kolejki. Zainteresowanym mogę podać namiary.
Pa ka
Vajta

Vajta drogi kolego z Bialegostoku kto bedzie sie tlukl do nas z Krakowa zeby amorki pomieniac ??Poza tym do Twojej informacji moj szwagier ma serwis daewoo i nie ma kolejek.Jakbys cos kiedys potrzebowal daj znac.Pozdrawiam