YARIS I BASE 3D tylny środkowy pas

« Poprzedni | Następny »
Hej

Nie mogę znaleźć środkowego tylnego pasa w moim Yarisie (nie posiadam także instrukcji obsługi do niego) i nie wiem czy jest gdzieś ukryty czy go po prostu poprzedni właściciel wymontował i go niema. Podpowiedzcie gdzie powinien być zamontowany, może jakaś fotka albo skan z instrukcji (wersja BASE 3D 2002 rok)??

z góry dzięki

A tak to jest w moim aucie:

PAS PEWNIE ZNAJDOWAŁ SIĘ W SŁUPKU LEWYM POD TAPICERKĄ.
ALE PEWNIE MASZ GO WYMONTOWANEGO. ZOBACZ NA ILE OSÓB JEST ZAREJESTROWANE AUTO ( PEWNIE NA 4 ) TO WTEDY ZOSTAJE ZAKUP I MONTAŻ TAKIEGO PASA

Zarejestrowany jest na 5 osób. Dziwne jest to że w lewym słupku nie ma otworu po pasie a na kanapie są zatrzaski do środkowego pasa i jest na oparciu "przelotka" do pasa. Znalazłem na necie fotki kanapy tylnej Yarisa i pasów tylnych ale w wersji po liftingu, i one mają na lewym słupku otwór z którego wychodzi pas. Ja mam wersję przed liftem i nie mam na słupku takiego otworu, może w tej wersji środkowy pas nie jest pasem bezwładnościowym i mocowany jest gdzieś pod siedzeniem??

ja mam wersję Luna Hit z 2002 roku, ale u mnie jest ok, mam wszystkie 3 mocowania tego pasa, spojrzę jeszcze w instrukcję i upewnię się.. napiszę później, pozdrawiam

« Poprzedni | Następny »