FATALNA WIADOMOŚĆ !!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://biznes.onet.pl/0,776757,wiadomosci.html

biednemu zawsze wiatr w oczy.............
Pzdr

a to skur!@##$$... Brak słów Ze wszad kase wyzlopia.

Venus

Marek Pol na Madagaskar !!!!!!!!!! Ten skur........l wyciąga od nas pieniądze lepiej i szybciej niż nasze żony .............
Leszek zrób z nim coś bo jak nie to

a ja sie wlasnie zastanawiam czy zakładac gaz a takie informacje bardzo mnie niepokoją. Ja zainwestuje kase w instalacje a sie pozniej okarze ze sie nie bedzie zwracac

Z żonami to Ci się udało ))). Ale z żony przynajmniej czasami jest pożytek.
Najgorsze jest to,że benzyna i ropa też pójdzie do góry i......... będzie się trzeba na rower przesiąść a Polonezami, Df'ami w niedzielę na przejażdżki jeżdzić............. Szkoda pisania.............

kiedy sie oni nauczą ze podniszenie podatków zmniejsza wpłytwy i zwiekrza szarą strefe

Moze chodzi o rozwoj szarej strefy....jak to poslanka samoobrony mowi ze sld to organizacja przestepcza

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2003-07-30 11:41:40 ]

..ee tam darmocha! zwróćcie uwagę że benzyna z czasem zacznie kosztować 4.30-4.70 zeta/litr...

Niech ich szlag tafi, jedyna nadzieja to szara strefa, a moze gaz z kuchenki. Bałwany, mądrale sami sie nie martwią bo mają służbowe limuzyny. No tak jeszcze do tego opłata paliwowa i zimą mamy gaz za około 2zł. Brak słów.

nie ma jak UE.ceny w góre a zarobki ? to jest jakas paranoja.

..a wachę za około 4! BUCHACHACHA!..

A ja jestem za - pod warunkiem dostosowania naszych płąc do norm unijnych

SQ..... jeb...

Jakis czas temu ktos na forum rzucil pomysl wykonania instalacji do przelewania gazu z kuchenki do autka i go wysmialismy, oj zeby temat nie wrocil....
P.S. W jakim kraju mozna by prosic o azyl?

I jak zawsze 3miasto dostanie najbardziej po dupie : gaz u nas najdrozszy teraz ponad 1,50 a skoro ma byc procentowy wzrost to podrozeje u nas najwiecej. A dystrybutorzy napewno nie wezma czesci podwyzki na siebie.

Cytat:
2003-07-30 12:28:18, road_runner pisze:
I jak zawsze 3miasto dostanie najbardziej po dupie : gaz u nas najdrozszy teraz ponad 1,50 (...)

Ale macie morze blisko.

Cytat:
A ja jestem za - pod warunkiem dostosowania naszych płąc do norm unijnych

Tak TAk ceny już od 1 stycznia 2004, obowiązki od 1 maja 2004, a pobory i przywileje od 1 stycznia 2025.

OTO POLSKA WŁAŚNIE!!

Tak tak będzie trzeba zacząć tankować z kuchenki tym bardziej że gaz mam na ryczałt.
Jak ktoś ma jakiś dobry pomysł to może raze ze wspólnotą klubową stworzymy się stacji FSOAK z wężem prowadzonym prosto z kuchni

nie dosc, ze spuszczajac wode po porannej kupie place juz podatek, to jeszcze... e, jade na bialorus!

Przecież rząd nie jest zainteresowany gospodarką. Myślą tylko o tym żeby się nachapać zanim ich wyrzucą. Niedługo chyba wszystko będzie się kupowac "na lewo" bo inaczej będzie za drogo.
A może sobie w przyszłości postawimy klubowe stacje gazowe?

Cytat:
2003-07-30 12:31:55, Janio pisze:
Cytat:
2003-07-30 12:28:18, road_runner pisze:
I jak zawsze 3miasto dostanie najbardziej po dupie : gaz u nas najdrozszy teraz ponad 1,50 (...)

Ale macie morze blisko.

Ale najgorsze jest to że nie można tego nalać w zbiornik