Deska do samary w dziale tuning

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich.
Gdzieś na stronie klubowej widziałem cudowną przeróbkę deski rozdzielczej w samarze. Czy ktoś coś takiego już zrobił i zechciałby się podzielić technikami wykonania??? Robi naprawdę duże wrażenie, taka Łada ala Alfa . NO i drugie pytanko , jakie okrągłe zegary wsadzić tzn. chodzi mi o prędkościomierz bo to chyba największy problem,
Pozdrawiam

Hej - jakie zegarki wsadzić??? tylko od 2103 lub od 2106

Dzięki , ale nie mogę znalezć tego, tzn znalazłem zdjęcia gotowej przeróbki ale bez żadnego opisu. Zastanawia mnie jak te zegary się osadza no i podłączenie może sprawić problem, czy jest opis jak to zrobić???

Ja wiem co i jak bo to mojego znajomego projekt i to ja sie mocno naprosilem zeby to tu trafilo.Jak cos to moge ci dac na miar na goscia.

Nerwus, nie obiecuj - tylko dawaj !!!

A tak serio, to mógłbyś wysłać zainteresowanym (MI, MI, MI ) np. na priv'a mail'a lub telefon do tego gościa.....
PLIZZZZZZ.....

Nerwus no pewnie, ze chcę, coś sporo tajemnic widzę wokół tego projektu ale może się uda co nieco od gościa wyciągnąć,proszę o namiar na niego na maila .

Tajemnic to nie ma.Co ci potrzebne dostaniesz od niego.Masz numer gg jego 2128084.

CZe w zeszla sobote bylem w niemczech i widzialem samare z zajebista deska .Nie mialem czasu sie przyjzec ale wydaje mi sie ze to seryjna decha byla.Moze od lady baltic? Jakby ktos mial jakies info na ten temat to poprosilbym o jakas wiadomosc.

Baltic GL - miał inną deskę - możliwe,że włąsnie taka widziałeś Baltic GL

Heh tez bym chetnie przerobil deske w swojej Samarce, ale niestety poki co sa pilniejsze wydatki - amortyzatory, sprzeglo wkrotce, pozniej chce cos przy silniku porobic... Moze kiedys beda fundusze to pomysle - a swoja droga Samara takie fajne auto, dosyc nowoczesnie wyglada z zewnatrz, a srodek sprzed epoki No ale na szczescie sa wazniejsze elementy w aucie niz wyglad wnetrza

Znalazłem cos takiego, może taka deske widziałes.
Tutaj link

Deska jak deska, ale ten silniczek.....

Witam
Prawdopodobnie istnieje coś takiego jak nakładka na deske rozdzielczą do samarki niestety jeszcze tego nie widziałem choć, rozmawiałem z gościem zza wschodniej granicy, który mówił że jest własnie taka nakładka wyglądem przypominająca deche od baltika.Nakłada sie ją jakoby na calość i dwie lub trzyśruby to mocują do starej nakładki,Zamówiłem toto u niego mam nadzieje że przywiezie.ZOBACZYMY.Pozdrawiam

Golem a ten koles nie mowil mniej wiecej ile cos takiego moze kosztowac???

Tiiak....., Nervusie ten Twój Kolo od przeróbek konsoli w Samarce - "ni cholery" nie daje znaku życia, a ja też nie będę pisał do niego więcej, bo może poprostu nie chce mu się ze mną gadać... .
Z sama deską nie było by problemu, tylko koszty są spore...
Rozważałem już nawet zamontowanie oddzielnie obrotomierza i koniec, aż nie zobaczyłem tej konsoli.....

Piotruś,cierpliwosci,Paweł nie jest z Białegostoku,moze w domu nie ma dostępu do neta.Teraz ferie i moze za tydzien będzie spowrotem na uczelni
pzdr

Ale wypas samarka - kurde ciekawy jestem ile kolesiowi zajeło czasu zrobienie czegoś takiego

A mnie się udało skontaktować z tym gościem . Bardzo przyjemny i dość chętnie mówił o tym jak to zrobił. w zasadzie największy koszt to kupno tych wszystkich zegarów. Wiem jedno , zrobię coś podobnego jak tylko uda mi sie kupić zegarki no i jak zmienię samarkę na zdrowszą.

Cytat:
2004-02-15 17:33:46, szymo_n pisze:
Golem a ten koles nie mowil mniej wiecej ile cos takiego moze kosztowac???

TAK OKOŁO 15 BAKSÓW DOLARÓW

Tak apropo deski mam pytanko : czy ktoś z was zmieniał w 2105 deskę na tą od 07?
Dostałem takową od znajomego w bardzo dobrym stanie i kompletną ze wszystkim chciałbym wiedzieć czy durzo zabawy jest przy wymianie i czy elektryke tez trzeba przerabiać?