| « Poprzedni | Następny » |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | jesli kogos to interesuje to silnik2.0pięknie rozwierca sięna2138ccm.. |
kordek4 Polonez CARO 1.4 GLI ... Kolumna | A tłoki do tego jakie podpasować ? |
Bocian_s_313_PTK Miłośnik FSO PN Rover Siedlce | To już słyszałem że się da. Tylko jak to sięodbije na żywotności silnika. Pozatym ile się na takim zabiegu zyskuje a ile traci. |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | efg [ wiadomość edytowana przez: Ireq dnia 2003-05-20 01:28:46 ] |
Walezy ![]() Fiat 131, Subaru Imp ... Czyżowice | takie tloki mozna nawet kupic specjalnie do fiata. www.131abarth.com tam sa i fotki i oferta(niestety bez cen) tloki sa kute, do tego trzeba doliczyc uszczelke pod glowice(ale moze seryjna wystarczy) |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | jest niedozwolony [ wiadomość edytowana przez: Ireq dnia 2003-05-20 01:29:19 ] |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | Tylko to za duzo nie da bez tunningu rozrzadu z zaworami.
Wiecej tego co mozna zrobic z dohc Czesci tez sa |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | ..co ile da to ja juz dobrze wiem.. |
SCHIL Miłośnik FSO Polonez Łódź | Ireq coś ty taki tajemniczy, nie możesz się podzielić z kolegami (co i jak i za ile) chyba że to tajemnica |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa |
|
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | ee myślałem że zgadniecie..
od Forda sierry/taunusa 1.6 OHC-tłoki 87 mm z płaskimi denkami.. |
SCHIL Miłośnik FSO Polonez Łódź |
I to wszystko, może coś więcej napiszesz. |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | nnn [ wiadomość edytowana przez: Ireq dnia 2003-05-20 01:31:49 ] |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | ggg [ wiadomość edytowana przez: Ireq dnia 2003-05-20 01:32:25 ] |
AndrewS FSO 125p 1.4 GLI 16V ... Puławy | ja stawialem na tloki od zuka wszak tam tez jest 2.1 l |
Ireq ford capri Mk2 ford ... kraków | vvvvvvvvvvv [ wiadomość edytowana przez: Ireq dnia 2003-05-20 01:32:54 ] |
adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | Ireq:
spokojnie, wiem, ze ArturW w silnikach babrze sie nie od dzis tak jak i Ty. Proponuje troche wyluzowac - a wszyscy wiecej sie dowiemy. Pozdrowka Adamus |
bodziot Miłośnik FSO "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | Panowie wiosna za pase a wy sie sobie ty burdy słowne uprawiacie
A jak sie bedziecie na IREQ wydzierali to sie obrazi na nas i nie bedziemy mieli okazji podziwiać jego wynalazków. A z tego co słyszałem w/w kolega ma smykałke do silników |
| « Poprzedni | Następny » | |