CZARNA PERŁA! Drugie udeżenie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Jak zwykle b fajnie . Nigdy nie lubie oceniac jako pierwszy bo temu pierwszemu zawsze sie najwiecej obrywa

Pytania wkurzajace: czy mi sie wydaje czy czasem jednak przechlapales kase na siateksa ?

Pytanie 2 z ciekawosci - z prawa klamka pasazera jest cos nie tak czy po prostu wyszly takie dziwne odbicia?

Ogolnie full pucing widze Az zazdroszcze no moze procz chwil kiedy na dworze jest cieplej niz 25 stopni

jak juz kiedys pisalem opony i migauki w moim guscie bardzo a szyberdach mniam

Ćwikus, co tam... ja zaryzykuję, w koncu nie po to wystawia się zdjecia na forum by oczekiwać samych pochwał.
Po pierwsze na zdjeciach wszystko wyglada ładnie, efekt czarnego koloru i srebrnych dodatków wyszedł świetnie tzn. fele i mazniety środek deski rozdzielczej, co do jakosci lakieru trudno sie wypowiadać to wszytko okaże się na "zywca", choć przypuszczam ,ze nie uzyska się jakosci fabrycznej, choc i ta nie była zbyt wysoka
Po drugie - moim zdaniem przedni zderzak to porażka - zupełnie inny styl, inna bajka, ostre kanciaste linie nadwozia zostały zestawione z owalem wzietym jakby wprost z mitsubishi eclipsa - lepszy już był standardowy zderzak z przycieżkawym tworem Jedrasika, myslę że wstawiona siatka niestety tego nie uleczy

[ wiadomość edytowana przez: Maciej75 dnia 2003-08-28 20:26:11 ]

Maciej... niom... ale moim zdaniem jest na to rada....

Tylny zderzak jak widac zostal fabryczny...

Ja bym zrobil z nim taki maly trik

Mianowicie zrobil bym tak aby linia przedniego zdezaka, progow byla pociagnieta az za tylne kolo... tzn zeby te boczne czesci zdezaka tylniego byly obnizone w przedniej czesci i podnoszace sie ku tylowi...
To zniweluje ten efekt jakby samochod non stop sie wbijal w ziemie...
Dopiero wtedy mozna by mowic o tym czy przedni zdezak nie pasuje...

Natopmiast jak dla mnie przedni zderzak tak jakby nie jest dobrze spasowany...
Lasombra przyjzyj sie fotce drugiej od gory.... czy to tylko taki efekt czy przy prawa lampa wystaje poza obrys zderzaka

Tu biore w obronę Lasombrę, który wspominał, że montaż zderzaka wymaga jeszcze poprawki, jednakże nie wpłynie to na ogólny efekt , podobnie jak progi czy zmiana tyłu - naprawde dziwnie to wszystko wyglada chociażby na zdjeciu nr 1

Moim zdaniem "skrzela" bardziej prostopadle do podłoza i łamiace sie pod katem zblizonym do 90 stopni, poza tym ten dolny cieńki spoilerek równiez powinien być przeprowadzoy blizej linii samochodu coś na kształt prostej łaczacej te skrzela a nie jak teraz łuku

Fajne felgi i szyber. Kolor to sprawa gustu, ale widać jak wpada w śliwkę.
Gdzie są chlapacze?

Przednie szyby ciemne, inny wydech, ten wygląda jakby miał zaraz spaść. Zderzak mi nie podchodzi, ale to już mówiłem. Reszta bardzo ok

eee ja w kwesti formalnej przybliz sprawe szyberdachu podoba mi sie ile, gdzie, z czego.??????

Cytat:
2003-08-28 21:38:42, Adminek pisze:
eee ja w kwesti formalnej przybliz sprawe szyberdachu podoba mi sie ile, gdzie, z czego.??????

https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=19452&hq=szyberdach&f=17&m=flat

Cytat:
No cóż...też dam Ci „w pysk” Lasombra!... /he he he ja również po fotkach oberwałem ale przynajmniej szczerze!...i dobrze bo inni widzą to z boku, a człek często zaślepiony/
Autko masz niesamowicie, wyrąbiście pomalowane! /od początka tak twierdzę!/...szybera też Ci zazdroszczę!...a bocznych kierunków już nie! /za ta pomysła wielkie dzięki!...no i raz jeszcze ponawiam pytanko-jak wpadłeś na tę koncepcję ze 156-ką??/

hmmm ... tak jak pisałem wcześniej trzeba zobaczyć live.....

Wy jesteście WSZYSCY jak przysłowiowe baby w ciąży (choć moja była wyjątkowo słodka ) NUDZICIE STRASZNIE
Ale jak to mój kolega mawia: "to jest tylko zwykła zazdrość, zawiść ludzka "
Ja uważam, że fabryczny zdeżak jest do bani i wogóle nie pasuje! Autko nim obdarzone prezentuje się jak by mu coś brakowało od spodu! Każda zmiana przyrody będzie więc dla mnie lepszym rozwiązaniem.
Pozdrawiam.

Ps. A z innej beczki to Epsero jest pięknym wozem jak prowadzi go ładna kobietka (czyt.: moja żona)!!! Wczoraj porawła mi wozik, zaczyna pracę po 1,5 roku przerwy i było mi dane otwierać jej bramę jak wracała... hmmm Ale fantastycznie wyglądała w dość dużym woziku!!! CHyba się drugi raz zakocham... A i przy tym na nowo polubiłem ESPERO

Ten zderzak to jednak nie to. Może oryginalny nie jest idealny, ale lepiej pasuje. Ten wygląda jakby chciał zbierać wszystko co znajduje się na drodze i zjadać pod maską.

plump... qrde pieknie to napisales
cos w tym jest bo moja polowica tez ma duzy samochodzik A90 i wyglada w mim BOSKO!!!

za piekne kobietki w duuuzych samochodach....

A ja tak wracając do tematu autka, to nie powiem, czy mi się podoba czy nie Ciężko mi po prostu oceniać ogół, są żeczy, które mi się podobają i takie, które... troszkę mniej...
Zazdroszczę jednak szyberka. Jak będzie mnie stać, to tyż sobie założę (to nie miała być groźba )
Natomiast jestem zwolennikiem innego rodzaju modyfikacji, raczej ukrytych aniżeli widocznych. Natomiast jeśli już chodzi o design, to zdecydowanie wolę bardzo delikatne, kosmetyczne zabiegi po których widać, że coś jest ruszone, ale... na pierwszy rzut oka, właściwie nie wiadomo co.

w moim bolido optical tuning ograniczy sie do ukrycia gaz-korka...

Dzieki za opinie chloapki, rozwaze wszystkie mi zderzak ostatnio coraz mniej sie podoba
ale pod tym wzgledem ze musze jeszcze sporo pracy w neigo wlozyc
ale dopasowanie musi byc... zostanie on jeszcze podniesiony i dopasowany pod siwatlami i przy migaczach, no i poprawiony wlot... ale to we wrzesniu obecnie stan mojego konta wynosi 67 zł i 15 groszy byle do pierwszego

ale nie rozumiem was dlaczego go az tak bardzo krytykujecie, plump ma racje lepszy ten niz fabryczny
a ten od Jedrasika mam caly czas u siebie w garazu jak przyjdzie odpowiendi czas to zaloze, to znaczy po dzwonie

a jeszcze jedna sprawa dla tych co nie klubia zderzak a gloryfikuja fabryczny
gora tego zderzaka to w 100% fabryczny

... bo ja Lasombra mam zawsze rację

Michał!!!!!!!!
a jak śpioszka ktoś na zlocie ujawni to będzie lepszy czy gorszy?
pozdro wicio?