| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
lukikl Rzeszów/Łancut | 2008-10-13 18:53:42 części są legalne pochodzą z rozbiórki trzech maluszków 82r 91r 96r.
Nie są mi potrzebne, niektóre z tych starszych modeli przeleżały na strychu już trochę. Może coś komuś sie przyda. Co do cen to wszystkie sa do negocjacji. Zdjęcia przedstawiają Realny stan przedmiotów. jeżeli cię interesuje dana cześć chętnie zrobię jej dodatkowe zdjęcia. kanapa [96] - 25
kanapa brązowa [82] - 25 na zdjeciu brudna zostala wyczyszczona,
kanapa lotnicza [91] - 25
szyby z uszczelkami - przednia zbrojona - 15 - tylna ogrzewana - 15 - boczne - 8 - z drzwi - 8
dożo drobiazgów ze zdjęć: -lampy tylne -przednie starsze na żarówkę okrągłą - 10zl szt [kompletne z zarowka] -silniki wycieraczek -ramiona wycieraczek chromowane i zwykle [2 takie dłuższe nie wiem czy to od malucha?] -wentylatory -kratka wentylatora -boczki drzwi -wlew paliwa starego typu z zakręcanym korkiem -rygle zamka 5zł 2szt -zamki z drzwi -bak paliwa używany -Zbiornik spryskiwacza z papką - 15 -plastiki ze środka -osłony kierownicy -kratki powietrza zewnętrzne [96r] [91r]
Parę nowych części:
nowa linka prędkościomierza [elegant] - 20 linka do rozrusznika - 5 chlapacze używane nadkola 2 tylne przód lewe 5zł szt części z drzwi z eleganta szyby podnośniki itp zderzaki: tylny [96] tylny przedni[91] Są to ceny orientacyjne. Nie Wiem co ile jest warte dokładnie jeśli wydaje ci sie dużo podaj swoja cenę. mogę każdy przedmiot wystawić na allegro. Mile widziany odbiór osobisty. Łańcut/Rzeszów Kontakt: gg: 7673752 e mail: luki.kl@interia.pl tlen: luki.kl@tlen.pl PW tel tylko na priv Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: lukikl dnia 2008-10-13 18:55:49 ] |
lukikl Rzeszów/Łancut | 2008-10-22 20:18:54 up |