Kilka fotek po dzwonie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak auto zostalo odbudowane...

Jest jeszcze wiele do zrobienia - m.in lakier, ale wszystko jeszcze bedzie robione...

jakośmi nie ładuje fotek

Tiaaa - wlacze z tym wlasnie.....

Wiecjeszcze raz (brak mozliwosci edycji poprzendiego posta):

w sumie ciekawie, ale czy przez te dziury nie będzie się lała woda do bagażnika no i już nie jest taki cichociemny

mnie sie takze podobal bardziej "cichociemny".
no ale poczekamy na efekt koncowy... :)

Dokladnie. Dojdzie czerwoniutki lakier i mam nadizeje, ze autko bedzie wygladalo jak nowe

za ile zrobili byscie mi taka maske zuraw?

Forti - robi sie to banalnie i jesyes w stanie zrobic to samodzielnie. Zajmie ci to okolo 10 minut. Wystarczy, ze ponacinasz diaxem poziome linie i kombinerkami podginasz je do gory. Pierwsza i ostatnia tez delikatnie podginasz i masz zrobione. Proste? Jak obrecz

klapa ok tylko zastanawiałeś sie żuraw co bedzieśz miał w bagażniku podczas ulewy , ciekawie też może być w zimie

Podczas ulewy pada deszcz
Wpada do srodka i splywa po podlodze bagaznika do otworow odplywowych. Nic nadzwyczajengo zakladajac ze poza kolem zapasowym (ktorego nei ma na zdjeciu) i akumulatora (bedzie stal po prawej stronie przewodow od chlodnicy, dzieki czemu po lewej w poziomie bedzie zapas, ktory pasuje jak ulal - sprawdzone) nic wiecej nie bedzie. Wiec moze sobie padac

dobrze sie zakonserwuje i jest nie do zdarcia tez tak zrobie

a opotem przyjdzie kit i bedzie git

A mnie te wloty się podobaja

Nawet spoko, ale wiatry będą , w zimie to nie widzę tego, chociaż zobaczymy w prktyce

Nie chce sie wypowiadac przed malunkami ale mnie te wloty nie bardzo podchodza. Predzej bym zrobil z boki takie skrzela jak ma Z3

A skoro juz masz klatke pomyslisz o kublach a nie tych uwieraczach co je teraz masz (mam takie same )

Wszzystko jest kwestia kasy. Dzwon do tej pory kosztowal mnie okolo 800 zlotych nie liczac mandatu. Do tego nalezy dodac jeszcze stowke za nagrzewnice i pare innych pierdul, nad ktorymi nie mam czasu sie skupic. Przy okazji wymienilem zwrotnice oraz drugi wachacz, ktory ucierpial w kwietniu po nawrocie sniegu (spawalem go w Zvoelniu, ale cos spekal skubaniec...), a w kolejce czekaja Bilsteiny za 4 stowki. Do tego mam na glowie remont mieszkania i splate pozyczki, wiec jakos nie uzmiecha mi sie wydawac kasy poza to co konieczne... brr...

A to czemu miałoby się rypać zimą? Przecież nie mieszkamy na Syberii. Nawet w wielkie mrozy chłodnica się rozgrzewa dość tak powyżej zera i lód zalegający w bagażniku zwyczajnie sobie spłynie. Gorsza sprawa z błotem, ale i to da się obejść przy pomocy jakiejś osłony w środku która błoto zepchnie w dół a powietrze do chłodnicy. W końcu w CC chłodnica też jest narażona na takie przyjemności i jakoś to jeździ. Wg mnie wloty są całkiem całkiem.

Dokladnie. W otworze docelowo pojawi sie siatka, ale dopiero po lakierze. Tak samo napewno bedzie jakas siatka pod wylotami na klapie, moze jakis odplyw, ale najpierw musze dokladnei zobaczyc czy i ile wody sie leje do srodka i dopiero wtedy cos zadecydowac. Na razie jest bardzo dobrze, a wszystko wyjdzie w praniu. Dokaldnei tak jak dodatkowy otwor w przednim pasie. Jednak wiatrak wlaczal sie dosc czesto. Fakt, ze tylko jeden, ale zawsze to jakis pobor pradu byl. Teraz wlacza sie wlasciwie jedynie w korku i o to wlasnie chodzilo. A dzieki wylotom w klapie cieple powietrze juz tak nie leci do srodka, mimo, ze w podlodze bagaznika za chlodnica byly dodatkowe otwory. Jk ais eokazuje byly one za male i z anisko, wiec trzeba bylo zrobic dodatkowe na gorze. Poza tym dojdzie jeszcze zapas w poziomie i wszystko przesloni, wiec najpoierw testy, testy, testy... Decyja pozniej

szkoda że masz problemy finansowe. Fajnie by było jakbyś zamontował kubełki i jakieś sportowe pasy bezpieczeństwa. Co do wlotów to mi się podobają tylko nie podoba mi się ta rdza w bagażniku. Czy całe auto będzie lakierowane ?? też byłoby miło bo chyba drzwi nie są już najładniejsze...

qrcze zrobił bym sobie taki wylot z klapy z tyłu ale boje sie ze zepsuje klape