[126p 903] Malo mocy, walek i zaplon??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
maluszek z silnikiem 903 slabo idzie, gaznik podkrecony po regeneracji, wieksze dysze i dalej tak samo slabo idzie. Probowalem na Icev i na 32 IBA 20, bez roznicy wiec gazniki wydaja sie ok. W najblizszym czasie sprawdze kompresje ale silnik chodzi ladnie, nie kopci i raczej nie bierze oleju. Zastanawiam sie czy to nie przez sportowy walek Ireco, moze trzeba pod niego ustawic zaplon? Po zalozeniu takiego walka trzeba chyba do niego dostosawac zaplon, prawda? I tutaj drugie pytanie, nie wiem do kogo z tym ustawieniem jechac w krakowie lub okolicach, koles ktory ustawial gaznik moze tez sie zajac zaplonem, ale nie wiem czy da rade ustawic pod taki sportowy walek, niby od gaznikow nie ma lepszego speca w okolicy (przez to zdarl ze mnie kupe kasy, a tu dalej nie ma mocy) , tyle ze tu trzeba chyba speca jeszcze wiekszego, zwlaszcza ze nie wiem jakie ma parametry ten walek, wiem ze ireco i wiem ze srednio ostry, zastanawiam sie czy nie jechac do pana Goduli ale boje sie uslyszec cene, a moze macie jakies inne sugestie jak odzyskac moc, kombinuje jak moge ale narazie tylko wkladam w to kase i prace a efekty zadne, nie wiele lepiej idzie od seryjnego malucha, :/ bylbym bardzo wdzieczny za jakies wskazowki, ewentualnie namiar na kogos kto by sie mogl tym silnikiem zajac, pozdro

[ wiadomość edytowana przez: wojju dnia 2008-12-14 12:28:48 ]