Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kleeb TOYOTA DRIVER Carina E Legionowo | 2008-12-14 12:10:43 jak zaczynaja sie od 60 na godzine, to raczej nie zawory, skrzynia jak sie psuje, to nie stuka tylko rzęzi. stukot jest niezalezny od stanu drogi i zalezy tylko od predkosci?? czy moze od obrotow?? moze jakas oslona sie poluzowala czy cos?? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-14 21:19:44
Poprostu jedz na stacje diagnostyczna np tam gdzie robisz przeglad rejestracyjny na sprawdzenie luzow w zawieszeniu a zwlaszcza na przekladni. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2008-12-15 01:37:34
Ejże... we wspomaganiu też ? Listwa jest "trzymana" w simeringach po obu stronach, na tłoczysku i dociskana sprężyną kasatora luzu zębatki... Za dużo punktów podparcia na telepanie. W wersji bez wspomagania, zgodzę się, ale tutaj nawet nie pamiętam czy była ta tulejka. Wszak to 2,0 ![]() Pozdro. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-15 12:12:00
Sam zimmering nie trzyma niczego,z prawej strony jest zimmer z tulejka. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
pabloo81 Carina E 2.0 16V Combi Zgorzelec | 2008-12-16 21:39:03 Wielkie dzięki Panowie za odpowiedzi. W poniedziałek powinienem już wszystko wiedzieć. Jak to będzie to co mówicie to na pewno sie odwdzięczę. Pozdrawiam |
pabloo81 Carina E 2.0 16V Combi Zgorzelec | 2008-12-22 21:52:40 Panowie ja z tym swoimi mechanikami to już do nich nie mam słów.
Byłem na trzepakach itd i od jednego usłyszałem niepewna odpowiedz ze to wygląda mu na prawa półoś. Jest tam nijaki krzyżak i wychodzi niby na to ze to to tak stuka. Czy to faktycznie moze miec taki efekt stukania ?? Drugie pytanie czy ktos z panstwa ma moze na stanie do 2,0 16v 95r taką półośkę kompletną za rozsądna cene? pozdrawiam |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2008-12-22 22:35:46
No to musisz znalezc chlopa co sie zna ![]() To co mowiles ze jak lekko skrecasz kierownica to przestaje na chwile ,przemawia za przekladnia,musisz wlezc pod auto,kola na wprost ,zlapac za ta czesc listwy pod gumowa charmonijka mocno zlapac i ruszac na boki gora dol do przodu do tylu jak stuka to to. ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |