MotoNews.pl

Wieczorny cruising po miescie... O/T :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no zlozylismy do kupy fure mad'a silnik chodzi, wszystko dziala i wybralismy sie na wieczorny cruising

pojezdzilismy po miescie poogladalismy laski przejechalismy centrum 10x wzdluz i wszerz poscigalismy sie paroma patafianami i posluchalismy muzy

uwielbiam taka forme spedzania czasu,

oto relacja zdjeciowa i filmowa :

a tu do sciagniecia filmik (WMV 2,1MB)
Filmik z cruisingu

pozdrawiam

jestem pood wrazeniem wchodzenia twojego silnika na obroty to bylo na 4 biegu madcar?

rzeczywiscie ladnie sie wkreca ale to byl raczej trzeci bieg

A ja mam pytanie z innej beczki - gdzie i za ile można dorwać taki obtotomierz ??????

Lava odnosnie obrotki diluj z madcar'em nie wiem skad ja skombinowal, to chyba byl kit do samodzielnego montazu...

a co do wkrecania na biegach o ktory dokladnie chodzi? bo przyspieszanie jest na paru ujeciach... co do biegow to byl 3ci bieg... na 4ce przy 6tysiacach byloby ciezko

Widze ze sie nasze cruisowanie podobalo....to co dzis Zoltar jeszcze raz???

Nie żebym chciał dopiec komuś ale to nie była dwójka?Bo z licznika tak by to wyglądało...Nieważne,mogę się mylić.Co do samego obrotomierza to można taki kupić gotowy - mam identyczny z tą tylko różnicą że wskazuje z dokł.do 100 obr. a nie do 10.I żeby było lepiej jest prawie o połowę tańszy niż analog

very nice trip

Cytat:
2003-08-05 15:37:15, Madcar pisze:
Widze ze sie nasze cruisowanie podobalo....to co dzis Zoltar jeszcze raz???

pewnie ze tak, daj tylko znac kiedy

P.S. bierzemy dzisiaj tez aparat? znowu szybkich i wscieklych czesc 18ta krecimy?

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2003-08-05 18:58:29 ]

OK dzis tez robimy Cruisa...czekajcie na fotki...i filmy Zoltara

Cytat:
2003-08-05 20:24:50, Madcar pisze:
OK dzis tez robimy Cruisa...czekajcie na fotki...i filmy Zoltara

ja wohl, baterie naladowane, compactflash wyczyszczony jedziem w miasto (przy okazji zahaczyc o jeden klub i zlookac jedna nowopoznana laske ). wieczorem nowa porcja zdjec i filmow

tylko bez zadnych produkcji erotycznych

Cytat:
2003-08-05 20:29:29, Koniu pisze:
tylko bez zadnych produkcji erotycznych

Koniu postaramy sie... ale jak sama bedzie chciala sie rozebrac to moze jednak zrobic jej fotki ?

hehe..sesja zdjeciowa... i nowy dział na stronie F&F dziewczyna miesiąca

Koniu to wcale nieglupi pomysl, trzeba sie MOCNO nad tym zastanowic

mnie pomysl sie podoba Scenaria na zajezdni jest wiec wyjebista

a może wreszcie zrealizujemy pomysł przejazdu przez miasto?? na rynek nie musimy wjeżdżać, ale takie małe nocne getaway yaro ma aparat, mountez ma aparat potem złożyć do kupy i mógłby powstać niezłly filmik

ja sie pisze !!!

nie będzie żadnego przejazdu
ale sobie termin wybraliście.. wiecie co

Cytat:
2003-08-05 22:59:31, schwepes pisze:
nie będzie żadnego przejazdu
ale sobie termin wybraliście.. wiecie co

jaki termin??