| « Poprzedni | Następny » |
Putin Kraków | ja moge przybyć na rowerku p.s ja też bym chętnie poszalał [ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-08-10 11:12:04 ] |
lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | o której to może wpadne |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Ze względu na lampę z nieba proponuję 17:30 na zajezdni.Rowerzyści mile widziani Putin |
misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | jezeli nie bede smazyl sie w kryspinowie to bede... najwyzej wpadne troszke pozniej |
Putin Kraków | a jednak nie bede...szkoda bo bym chetnie spotkał sie z wami. Prawdopodbnie zaraz pojade za kraków z rodzinka..do rodzinki [ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-08-10 13:07:32 ] |
Chopper F&F Wolny Słuchacz :) VW Passat Combi Krakow | Ja tez sie niestety nie pojawie. Wczoraj/dzisiaj bylem w energy i dopiero teraz mam zamiar sie przespac bo wczesniej mialem zalatwienia. Szkoda do nastepnego razu |
misieq F&F Sympatyk 300C SRT8, Firebird ... Kraków | odpadam.... zostalem poinformowany o jakiejs rodzinnej imprezie dzis wieczor... |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | no i KRK się dziś spotkał, w składzie ja z kuzynem i Poochaty z kumplem /obaj maluchami/. jeździliśmy 4 trasę - baaardzo fajna |
Poochaty F&F Sympatyk Kraków | Trasa jest szybka i bardzo ciekawa.Szczególnie jeden winkiel:albo nadrobisz albo urwiesz zwrotnicę |
schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | trasa 4 czyli która? |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | zapytaj tego, co je układał :p |
| « Poprzedni | Następny » | |