Po długich przemyśleniach i jeszcze dłuższych rachunkach od mechanika, sprzedaję w końcu i ja swojego złomka

Obecnie jest w warsztacie (BTW: cały czas serwisowany w ASO, jest na firmę i potrzebne mi faktury, poza tym mam tam znajomych

) i jest wymieniany uszczelniacz wału od strony skrzyni (był wyciek oleju) i przy okazji sprzęgło (komplet). Przebieg to niecałe 240 tys. km. Ostatnio był wymieniany rozrząd (komplet, z pompą wody), uszczelka pod głowicą, chłodnica wody (na fakturze jest ~2200zł, ale za co, nie pamiętam dokładnie). Usterki to oprócz typowych bolączek (problemy z szybami, rdza i ogólnie blacharka jak to w 12-to letnim aucie) brak ABS (przewody, przewody...) i brak klimy (sprzęgiełko sprężarki). Myślę że te elementy są sprawne bo w ABS-ie wymieniałem modulator (tak mi doradzili w serwisie, później okazało się co innego) a w klimie parownik (był skorodowany). Ostatnio też zaczęła się głośna praca wycieraczek. Nic, czego nie znamy

jednak nie mam czasu i brak mi już chęci żeby się nim zajmować (no i mam już drugie auto a w drodze jest trzecie). Poza tym wszystko w porządku - welur, LPG absolutnie bezawaryjny - zbiornik w kole, centralny, wspomaganie itd. wszystko działa. Cena ... sam nie wiem. Za to co mi teraz robią chcą 1300, zatem gdyby jakaś spragniona takiego pojazdu duszyczka dała mi 3500 (2200+1300) byłbym szczęśliwy, ale że cudów nie ma (ponoć skończyła się ta epoka coś z 2000 lat temu...) zatem zgodzę się zapewne na cenę niższą... kontakt : 668 838 735
[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2009-03-11 18:44:47 ]