Ja tam zaliczyłem 2,5 pączka.
| « Poprzedni | Następny » |
Esperynek Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | No jak tam żyjecie? Ile pąków na koncie? Nie pękniecie?
Ja tam zaliczyłem 2,5 pączka. |
profil-usunięty | 7 i jeszcze bym zjadła.. w tym roku są jakieś smaczniejsze
|
mako Audi A3 Legnica | 1 pączuś i jeden faworek się dba o linię |
profil-usunięty | A to juz wiem czemu Ty taki szczupły jesteś... przynajmniej na fotce tak wygląda
Ja mam za słabą wole |
mako Audi A3 Legnica |
|
profil-usunięty | Śmiej się śmiej to zaraz będziesz wysyłał nową fotke |
jose '73 Warszawa (Las Palmas) |
Sie skacze, sie pływa ![]() |
is155 IS 200 Dziergowice |
Wow.....a na kolację pewnie faworki jescze będą a od jutra pewnie gimnastyka
Ja jak na razie i na tym się na pewno skończy tradycyjnie 1 pączuś |
profil-usunięty | Eee nie bedzie gimnastyki... po co się oszukiwać... systemtyczność jesli chodzi o ćwiczenia to mi niestety nie wychodzi....więc jest jak jest ..waga rośnie |
is155 IS 200 Dziergowice | Czym się tu martwić jeśli to tylko 48 kg |
profil-usunięty | hehehahe tyle to było daaaaawno temu |
No cóz........różnica 0,5 kg nie powinna mieć chyba znaczenia,sory za pomyłkę |
profil-usunięty | U kobiet to nawet pare gramów robi różnice |
Quattro Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | ja 5 - i dzis starczy - trzeba dbac o linie :> |
profil-usunięty | Ja właśnie koncze 5ty kawałek pizzy... no pięknie... az wstyd ze to panowie pisza ze dbaja o linie |
Normalnie nie wytrzymam...............takie mi smaki tutaj dzisiaj robią a ja na kolację przeznaczyłem do spałaszowania kilogram mandarynek |
profil-usunięty | ISek nie rób mi obciachu i zjedz coś treściwego... ja mam też mandarynki i grejfruty... ale to jutro ![]() |
profil-usunięty | Mireko, no tak... szewc bez butów chodzi a za mna dziś dalej chodza pączki... ale jak przeczytalam ile Wy zjedliscie to mi sie głupio zrobiło że ja wyszłam na "pasibrzucha" |
speedmasterka i30 / Pony Częstochowa | jutro mam zamiar zrobic powtorke, ale tym razem bedziemy jesc faworki ![]() |
| « Poprzedni | Następny » | |