Witam, mam do sprzedania corolle sedan 1,8D z 1991 roku, 247 tys km, trzeci właściciel ( poprzedni znani- pierwszy starszy sąsiad, od drugiego właściciela auto w rodzinie- więc od nowości mamy je na oku). Autentycznie bezwypadkowa, pięknie czerwona ( garażowane całe życie) paląca na dotyk, zużywająca bardzo mało ropy ( na trasie da sie zejść do 5 litrów, w mieście nie przekracza 7). Auto bardzo zadbane, używane z głową. Wnętrze wygląda jak nowe- zawsze jeździła nim de facto jedna osoba, tylna kanapa czy fotel pasażera wiozły kogoś może kilka razy. Jesteśmy maniakami toyot, to trzeci japończyk w domu- mieliśmy e11, e 12 i avensisa, więc dobrze wiemy co te autka lubią i jak należy o nie dbać. Mankamenty jak to na swój wiek- korozja wychodzi na lewym tylnym nadkolu, troche na progu, od wewnątrz drzwi ( jeszcze nie na zewnątrz). Korozja zwalczana w miarę możliwości tym czarnym anty korozyjnym mazidłem

W zeszłym tygodniu wyskoczyła dziura w wydechu, mogę to naprawić przed sprzedażą albo spuścic z ceny do zrobienia we własnym zakresie. W zestawie z autkiem opony letnie jak i komplet zimówek, bagażnik dachowy, radio z mp3. Autko posiada szyberdach

Cena jaka mnie interesuja to ok 4500 do negocjacji, kupujesz auto po pewniaku, zadbane, traktowane jako neizawodne wozidełko a nie wyścigówka- żadnych wysokich obrotów czy sprintów ze świateł. Ubezpieczenie i przegląd do lipca. Kontakt na kom 608 424 881. Pozdrawiam
Mogę zamienić za dopłatą za e10 albo nowszy starlet, sprzedaję bo potrzebuję nowszego auta. Gdybym mógł chętnie bym ją sobie zostawił, z autkiem łączy mnie ogromny sentyment, nigdy mnie nie zawiodła i sprawiła mnóstwo radości. Mogę dostarczyć szczegółowe zdjęcia, najlepiej obejrzeć ją jednak na żywo bo prezentuje sie rewelacyjnie
[ wiadomość edytowana przez: mikael dnia 2009-05-04 21:27:51 ][ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2009-05-27 20:13:50 ]