MotoNews.pl

Koledzy pomóżcie szukam części do avensisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
mam problem z jedną częścią jest to drążek łączący podwozie z czymś co trzyma koło nie no wydaje mi się że nazywa się to drążek wzdłóżny lub poprzeczny wygląda to tak zaznaczony w okręgu żółtym nie wiem co to jest i nie wiem gdzie to dostać podobno w salonie jest to za przeproszeniem cholernie drogie.

Mogą być same gumy żeby je wymienić bo jak sie jedzie to walą na każdej nierówności.

Samochód to toyota avensis sedan t22 rok 2001

Zlokalizuj to TU i zobacz ile to w Euro kosztuje po przeliczeniu na PLN będziesz wiedział cenę w serwisie.

[ wiadomość edytowana przez: mirwin dnia 2009-04-01 09:07:08 ]

jeśli mogę ci coś doradzić to wymień po pierwsze gumy-poduszki drążka stabilizatora ,ten element który zaznaczyłeś jest lekko pływający w gumach ale to jest norma,polecam najpierw się zająć gumami stabilizatora,jeśli to nie gumy stabilizatora to może amor ale nie ten drążek, choć mogę się mylić ,pozdrawiam

kolego właśnie byłem na szarpakach w październiku i mi w diagnostyce powiedzieli że te dwie gumy mam zerwane i dlatego tak wali zaś jak miałem 130 tys km przejechane to w serwisie toyoty powiedział mi koleś że są gumy do wymiany i nie wiem o co dokładnie chodzi . tu te gumy górne w drążku są na bank zerwane bo mi pokazywali

kolego wymieniałem same te tuleje gumowe miesąc temu i płaciłem około 35 zł za sztuke. problem miałem tylko z odkręceniem bo trzeba było je odciąć.

a mógł byś kolego podać mi jakiś kontakt do tego kogoś co ci robił żebym mógł zamówić same tuleje??

kolego tuleje wymieniałem sam a zamówiłem je w sklepie w rzeszowie. nr do nich to 178657835. nie było jakiś z tym problemów.

mają oni jakąś stronę internetowa i jak oni się nazywają ?? z góry wielkie dzięki