| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotrek42gv 125p/126p Nałęczów k/Lublina | 2009-04-20 18:44:37 Witam.
Ostatnio zacząłem się nosić z myślą sprzedaży swojego dohca. Lub zamiany na poldorovera w jakimś znośnym stanie tzw dobrym do poprawek
W zestaw wchodził by silnik 1.8dohc ze 132 na gaźniku tłok 84. skrzynia 5biegów tez ze 132 + gotowy wał napędowy + wszystko inne potrzebne do swapa silnik w stanie hmmm.... Dobrym oleju nie żarł kompresja na cylindrach 1-11 2-11 3-11 4-11,5 ale w zeszły piątek padła mi chyba pompa olejowa wyglądało to tak dojechałem do kolegi postawiłem auto za 30min siadam odpalam i kontrolka sie pali hol do domu następnego dnia nowy czujnik ale nadal to samo albo napęd pompy albo pompa dokładam inną sprawną pompę. Do silnika mogę dołożyć budę z papierami MR idealny do pałowania zdrutowana przez poprzedniego właściciela dużo ładnych czerwonych plam antykorozyjnych ale tak jak mówię raczej tylko do pałowania się nadaje
Sprzedam zamienię z racji tego że potrzebuję teraz pilnie dupowoza a mój druciarski fiat ma z nim niewiele wspólnego. Mogę dodać do zestawu most ze 132. Jak nie będzie chętnych to sie pewnie zabiorę za jakiś psełdo remont i dalej będzie bangać. Cena 1600 ale czekam na propozycje był bym zainteresowany zamianą za poldorovera. [ wiadomość edytowana przez: Piotrek42gv dnia 2009-04-20 18:45:18 ] |