Zdjecia mojego autka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzieki uporzejmosci Aliego, ktory w niedziele przejezdzal przez szczecin mam w koncu aktualne zdjecia panoramy. Autko jak widac jest wciaz w trakcie, wiele rzeczy wymaga dokonczenia (jak chocby poszpachlowanie i pomalowanie nadwozia, polaczenie elementow ukladu chlodzenia itd, co widac na zdjeciach. Ale mniej wiecej widac co to za samochod. Zdjecia sa pod adresem http://www.extr.rally.pl/fiatek/

Pozdrawiam. Kosa

eee ludzie sa przeciez strasznie leniwii trzeba im podac na tacy

Tam na stronce jest ich wiecej... oczywiscie

Jakub 'ali' Jędrzejczak
eXtr.drv.crw Poznan
http://www.extr.rally.pl

[ wiadomość edytowana przez: ali_ dnia 2003-03-17 17:47:26 ]

no auto mało spotykane fotele wypaśne, tylko trochę zniszczone ale ja i tak wolę te mniejsze fiaty

No Kosa, wcale nie taki roznokolorowy
A te fotele miazga powaznie pierwszy raz sie z takim fotelem spotykam w samochodzie, wyglada jak fotel szefa jakiejs powaznej firmy
obszyc skóra i bedzie ślicznie, naprawde samochod bardzo ładny.
A przód tej atrapy przypadkiem nie z 132 ?

Mało , Mało chce jeszcze
Dobra a teraz Kosa przyznaj sie gdzie wyrwałeś tak zajefajne fotele ???? jeśli chcesz się pozbyć to biore , gdzie mam takich szukać ?? z jakiej to fury ??
Co do autka to muszę stwierdzić że blacharsko wygląda lepiej niż mój w tej chwili (podejrzewam że nie masz juz nigdzie dziur??
szpachla , lakier , potem długie dopieszczanie szczegułów(popracuj nad atrapom tak jak Ci pisałem na starym forum - folie zawsze można zerwać)
Mechanicznie też pewnie sprawny , więc chyba zosała Ci sama przyjemna robota (szpchlowanie , szlifowanie , szpachlowanie , szlifowanie , szpachlowanie , szlifowanie...)
Cudowne są te stare Fiaty , na giełdzie w Mysłowicach była taka panorama rocznik 80' 2.0 el szybki wspomaganie , w stanie idealnym , na większości pierwszy lakier , tylko gościu chciał 5000

Miło widzieć że ktoś jeszcze wkłada swoje oszczędności w klasycznego makarona
Gratuluje furki jest super

Kosa widze ze w eleganckim czarnym plaszczu przyjałęś aliego, ale dlaczego w krótkich spodenkach

Cytat:
2003-03-17 18:41:32, Blady pisze:
Mało , Mało chce jeszcze
Dobra a teraz Kosa przyznaj sie gdzie wyrwałeś tak zajefajne fotele ???? jeśli chcesz się pozbyć to biore , gdzie mam takich szukać ?? z jakiej to fury ??

Fotele dostalem za podpisanie sie jako kupujacy nissana Maxime (kolega nie mogl, bo komornik na nim siedzi). Pochodza z mitshubishi Starion 2.0 TURBO.

Cytat:
Co do autka to muszę stwierdzić że blacharsko wygląda lepiej niż mój w tej chwili (podejrzewam że nie masz juz nigdzie dziur??

Nie ma, ale przydaloby sie wymienic prog i kratownice z lewej strony, bo sa strasznie miekkie.

Cytat:
szpachla , lakier , potem długie dopieszczanie szczegułów(popracuj nad atrapom tak jak Ci pisałem na starym forum - folie zawsze można zerwać)
Mechanicznie też pewnie sprawny , więc chyba zosała Ci sama przyjemna robota (szpchlowanie , szlifowanie , szpachlowanie , szlifowanie , szpachlowanie , szlifowanie...)

Szlifierka oscylacyjna w reke i do roboty tylko skad wziac pieniadze?
A atrape okleje.

Cytat:
Cudowne są te stare Fiaty , na giełdzie w Mysłowicach była taka panorama rocznik 80' 2.0 el szybki wspomaganie , w stanie idealnym , na większości pierwszy lakier , tylko gościu chciał 5000

Wiem ze sa cudowne. Szkoda ze takie mialy slabe blachy.

Cytat:
Miło widzieć że ktoś jeszcze wkłada swoje oszczędności w klasycznego makarona
Gratuluje furki jest super

dzieki

No te fotele to full wypas. Strasznie mi sie podobaja

WOW!! ale rzadkie autko. FOtele niezłe ale styrane i z jeszcze rzadszego auta niż 131 .

Panorama to raczej rzadkość. W Szczecinie, jak nie w województwie, to chyba jedyny egzemplarz. No i te motylki... .
Pozdrawiam.
P.S.
Mieszkasz tam gdzie robiłeś fotki?

genialne fotele
ladne motylki
ale jaki to rozmiar opon, bo wydaja mi sie dosc wysokie
i co to za "grzybki" na wezach woody przy korku wlewu oleju

Cytat:
2003-03-18 17:33:02, kasztan pisze:
genialne fotele
ladne motylki
ale jaki to rozmiar opon, bo wydaja mi sie dosc wysokie
i co to za "grzybki" na wezach woody przy korku wlewu oleju

Motylki z przodu sa 13' z tylu 14' (ze wzgledow finansowych, bo mam komplet w kazdym z tych rozmiarow). Te grzybki to odpowietrzanie skkrzynui koprbowej, jakas dziwna jest ta glowica- inne sa kolektory, no i to ustrojstwo. ale poki dziala ok to nie bede tego zmienial na normalna glowice (laa dzien powinna przyjsc do mnie paczka z glowica od argenty).

Cytat:
2003-03-18 17:03:40, Mach pisze:
Panorama to raczej rzadkość. W Szczecinie, jak nie w województwie, to chyba jedyny egzemplarz. No i te motylki... .
Pozdrawiam.
P.S.
Mieszkasz tam gdzie robiłeś fotki?

tak, mieszkam przy przyjaciol zolnierza. Autko sttoi na przeciwko mojego okna.

Cytat:
2003-03-17 18:44:54, Koniu pisze:
Kosa widze ze w eleganckim czarnym plaszczu przyjałęś aliego, ale dlaczego w krótkich spodenkach

Dlaczego w krótkich spodenkach?? On pod tym płaszczem nic nie miał

Bardzo ładna gablota Kosa.Podoba mi się na maxa.
W Poznaniu takiego jeszcze nie widziałem.

Co do foteli -popieram przedmówców - miazga!

[ wiadomość edytowana przez: Remias dnia 2003-03-18 22:42:13 ]

Na wstepie chcialbym przeprosic, ze odkopuje taki stary temat. Obecnie autko stoi u lakiernika, wlasnie koncze walke z blacha (jak sie okazalo do wyspawania byla tylna klapa, lewe dzwi, w prawych zaspawalem dziury po szerokich listwach, ogolnie auto bedzie stylizowane na polowe lat 70. Na dniach piowiniem miec zdjecia ze szpachlowania. Oczywiscie jak autko bedzie skonczone rowniez sie pochwale

Sporo ludzi z forum wzięło się ostatnio za remonty

No to czekamy na zdjęcia Kosa
Zapowiada się elegancka gablota.

Jaki kolor kładziesz na Panoramę?

Cytat:
2003-07-06 19:42:11, Remias pisze:

No to czekamy na zdjęcia Kosa
Zapowiada się elegancka gablota.

Jaki kolor kładziesz na Panoramę?

czarny akryl z kolorystycznej gamy marki LADA

Cytat:

Teraz chyba taki okres ze kazdy cos dłubie...wkoncu wakacje i wiecej wolnego czasu. Zresztą ja tez mam zamiar cos zrobić w te wakacje zeby nie jeździć szaloną seria..

Kosa nie za ciepło ci tam będzie ?

...duzzzzoo tych remontów)

..ja swój zamierzam skonczyc we wrzesniu...prace trwaja od marca)

..a to jeden z etapów które mam juz za soba)

powodzenia dla wszystkich remontowiczów)

No niezłe remonty ... ja też coś szykuję