| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-08-08 21:42:16 Panowie ostatnio widzialem w Warszawie trzy klubowe nieznane mi samochody...
jeden wymieniony na gorze widzialem na Brodnie na tylach ulicy Łojewskiej niedaleko mieszkania mojej dziewczyny...s tlaem jakis czas pod samochodem ale nikt nie przyszedl... zielony ladniutki kolejny smaochod widzialme dwa dni temu w na straymmiescie na parkingu... srebrny chyba, czy ktos byl na starowce ostatnio i parkowalm pod wieczor samochod na parkingu wzdloz muru ?? przejezdzalme obok ale Vectra sportowa srebrna... I kolejny samohcod klubowy... Wal Miedzyszynski... wczoraj godzina hmmm 16 z minutami.. gnal jak cholera... chyba wisniowy... no a dzis widzialme dwa piekne stunigowane espera na targowku... ale nie wiem czy zrzeszeni... musze kupic sobie komorke z aparatem cyfrowym.... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-08-08 21:48:23 Pierwszego poszukuje też chyba Krawat Wróciłeś na dobre ? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-08-08 21:50:27 hehe nie wroiclem na chwile zaraz wylatuje do Tunezji.. zarobilem i teraz wydaje piszcie na administrator@howardresidential.com ten e-mail bede mial aktywny nawet tam |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-08-25 12:11:58 To ja "torito" pisałem wcześniej że widziałem Lasomb.. na Łojewskiej podążałeś do kobity bryczką. |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-08-25 20:41:15
Torito to spotkajmy sie !! ja u ciebie pod blokiem jestem prawie codzinnie !! podaje swoja komorke zadzwon to sie spotkamy i pogadamy 0-607 241 305 zadzwon to sie spotkamy ja nie gryze wbrew temu co mowia plotki |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-08-31 21:25:04
Jak piekne to moze jedno bylo moje, w koncu mieszkam na Targowku. Dzisiaj widzialem jakies zajebiste Esperko, jechalo za mna: fele (moze i oryginalne, ale srebrne), ciemne szyby, tylne kierunki czarne... co wiecej, nie pamietam, ale wygladalo bardzo bardzo.... Chociaz nie tak jak Twoje Lasombra |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-08-31 21:26:33 hehe lizus moze to bylem ja ? cholera sporo widzilaem ostantio ladnych esperakow |