WXB 686T widziany i wielu innych....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie ostatnio widzialem w Warszawie trzy klubowe nieznane mi samochody...
jeden wymieniony na gorze widzialem na Brodnie na tylach ulicy Łojewskiej niedaleko mieszkania mojej dziewczyny...s tlaem jakis czas pod samochodem ale nikt nie przyszedl... zielony ladniutki

kolejny smaochod widzialme dwa dni temu w na straymmiescie na parkingu... srebrny chyba, czy ktos byl na starowce ostatnio i parkowalm pod wieczor samochod na parkingu wzdloz muru ??
przejezdzalme obok ale Vectra sportowa srebrna...

I kolejny samohcod klubowy... Wal Miedzyszynski... wczoraj godzina hmmm 16 z minutami.. gnal jak cholera... chyba wisniowy...

no a dzis widzialme dwa piekne stunigowane espera na targowku... ale nie wiem czy zrzeszeni... musze kupic sobie komorke z aparatem cyfrowym....

Pierwszego poszukuje też chyba Krawat

Wróciłeś na dobre ?

hehe nie wroiclem na chwile zaraz wylatuje do Tunezji.. zarobilem i teraz wydaje
piszcie na administrator@howardresidential.com
ten e-mail bede mial aktywny nawet tam

To ja "torito" pisałem wcześniej że widziałem Lasomb.. na Łojewskiej podążałeś do kobity bryczką.

Ja za to w piatek na skrzyzowaniu Szelągowskiej i Słowiańskiej przy Posnanii widziałem Dramara w jego bolidzie - niestety nie zdazyłem zauważyć nowych reflektorów - bo autobusy komunikacji miejskiej jednak szybko jeżdzą

Cytat:
2003-08-25 12:11:58, torito pisze:
To ja "torito" pisałem wcześniej że widziałem Lasomb.. na Łojewskiej podążałeś do kobity bryczką.

Torito to spotkajmy sie !! ja u ciebie pod blokiem jestem prawie codzinnie !!
podaje swoja komorke zadzwon to sie spotkamy i pogadamy
0-607 241 305
zadzwon to sie spotkamy
ja nie gryze wbrew temu co mowia plotki

Cytat:
2003-08-08 21:42:16, Lasombra pisze:

no a dzis widzialme dwa piekne stunigowane espera na targowku... ale nie wiem czy zrzeszeni... musze kupic sobie komorke z aparatem cyfrowym....

Jak piekne to moze jedno bylo moje, w koncu mieszkam na Targowku. Dzisiaj widzialem jakies zajebiste Esperko, jechalo za mna: fele (moze i oryginalne, ale srebrne), ciemne szyby, tylne kierunki czarne... co wiecej, nie pamietam, ale wygladalo bardzo bardzo.... Chociaz nie tak jak Twoje Lasombra

hehe lizus

moze to bylem ja ?
cholera sporo widzilaem ostantio ladnych esperakow