| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-07-01 21:22:08 Panowie
Ponieważ bardzo wielu z was narzeka na mnie i na moja opieszałość jeśłi chodzi o admisnitrowanie strony espero.of.pl to chciałbym was poinformowac ze rozmawialem z Cwikusem i postanowilismy podzielić się obowiązkami. Ja dalej ędę pełnił role adminsitratora klubu, moderatora foorum iczesciowo admina strony a Cwikus bedzie nwoym adminem strony ! Obiecal ze zajmie sie strona stworzy strone na bazie php no i mam nadzieje wprowadzi torche zycia Mi sie wydaje ze tka bedzie lepiej! szczegolnie ze pertraktacje z epsero.prv.pl nie poszły zbyt dobrze... wręcz tragicznie. Wiec jak mówiełm pojawia sie stary człwoiek w nowym wcieleniu CWIKUS- Administrator Strony Klubowej |
torito Espero 1.5 GLX 16V Warszawa | 2003-07-01 21:26:19 Czy aby nie jest to ucieczka od obowiązków, czyżby imperator potrzebował więcej czasu dla kobiety, nie ładnie. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-01 21:41:40 no moze przesadziles z optymizmem w kazdym badz razie. posiedzialem doslownie 30 minutek z nudow nad photoshopem i zaprojektowalem MNIEJ WIECEJ (mniej niz wiecej) jak widze nowe wcielenie strony. otoz zapraszam pod TEN ADRES co by zapoznac sie z OGOLNYM projektem (bardzo ogolny Z moich kwalifikacji moge przedstawic serwis GameOnly, ktory prowadze juz od trzech lat razem z kilkunastoma ludzmi w redakcji. W kwestii php mysle, ze w sprawie calej pomoze mi Palli, programista wlasnie GameOnly, ktory php, bazy mysql itp ma w jednym paluszku. Licze tez na lepsza grafike i na grafikow z "GO"... ale nie wiem czy zlapie ich przez wakacje. W kazdym razie - czekam na opinie |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-07-01 21:59:39 Jak na początek to Bombastic.!!!!!!!!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-07-01 22:01:11 Brawo Cwikus |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-01 22:41:38 Na dzis juz koniec.
efekty dzisiejszego myslenia -> TUTAJ Mysle nad PHP, bo roboty z tym co nie miara, a nie wiem czy jest sens... nie wiem tez, czy dostane jakies konto z PHP i MySQL i od tego glownie sprawa zalezy. A tak normalnie to 1 dzien... i porobione Prosze o wskazowki co zmienic w projekcie PS. OGLOSZENIE PLATNE Jesli ktokolwiek ma do zalatwienia niewielka BAZE MySQL to bardzo prosze o kontakt. Bedzie prawdopodobnie potrzebna przy budowie strony, jesli ta ma byc w pelni zautomatyzowana oczywiscie. Bez tego sie nie obejdziemy PS2. Projekt w b podstawowym stadium, ulegnie zmianie menu i ogolnie [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-07-01 23:13:54 ] |
RICO__ Espero 1,5 LPG Kraina wiecznych lodów | 2003-07-01 23:18:30 Cwikus... gratuluje!!!!!! |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-07-01 23:31:02 i znowu powiew swierzosci....niezle |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-07-02 02:19:30 Niezłe? Wręcz zajebiste! Dla mnie na maxa profesjonalne! No i ta moja fotka na stronie głównej - miodzio! A tak na marginesie - co to za strona do której umieściłeś link na stronie głównej? espero-zloty.prv.pl |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2003-07-02 08:06:30 WOW ! Wygląd super. Oby tylko działało |
IrekPapaj ESPERO 2.0 CD Ruda Śląska | 2003-07-02 08:07:48 Dla mnie bomba . Graficzka - 6 , Czytelność - 6 . Pełny profesionalizm. Moje gratulacje. Super. |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-02 09:20:32 No cóż!Takie........ SUUUUUUUUPER!
XTRAAA przejrzystość i cała reszta! PZDR. |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2003-07-02 10:29:09 Bardzo fajny projekt - tylko menu mi się srednio podoba - ale jak już powiedziałeś to projekt wstępny....
ogólnie 5+ |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-02 11:41:21
Ale sie ciachnalem Dzieki wszystkim za opinie. Mam nadzieje, ze za tydzien lub dwa wszystko bedzie funkcjonowalo w nowym pomysle. Pospiech to najwiekszy wrog |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2003-07-16 21:58:09 Chcę trochę "odgrzać" temat i zapytać przede wszystkim Cwikusa co tam słychać z projektem nowej strony Klubowej ?
Zaczęło się super, projekt zachęcający, ale brak happy endu ![]() |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-07-16 22:17:04 Cwikus, moje gratulacje. Stronka wprost miodzio, jak pisał Łukasz jego fotka na głównej podobnie Oby tak dalej, już coraz bliżej doskonałości Najważniejsze, że strona jest przejrzysta i ... treściwa. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-07-16 23:58:07
Jesli nikogo na razie nie razi bawienie sie w htmlu (mnie na pewno nie) to mysle ze to juz kwestia Lasombry, czy podmieni stara www na nowa (ot po prostu zmiana aliasu na ukierunkowanie www.espero.free.komrel.net.pl co by nie bylo przydlugawo). Przy wejsciu pojawia sie sprytny bannerek, radze klikac bo klikniecie w niego to 1mb wiecej jakie moze ktos od nas sciagnac Lepszych darmowych kont z perspektywa na przyszlosc nie zauwazylem. Na razie musze zostawic wersje html, wszelkie propozycje co do upragde'ow prosze bardzo na mojego maila a w dzien czy dwa wszystko bedzie Kwestia oPHPowania strony jest na dalsze perspektywy, poniewaz programiste mam na razie zajetego moim serwisem (przenosiny blablabla roboty na miesiac). Tak wiec... czekam na reakcje administratora |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-07-17 00:05:55 To ja mam pytanie, do kogo sie zglosic, zeby zrobic stronke (i umiescic link) ze zdjeciami ze spotkania w Lodzi?
Do Lasombry, do Ciebie czy do Lukasza Gajera? Sam mam zrobic (ale ja najmniej z Was potrafie...)? |