Nowa Idea, nowy człowiek! nowe pomysły !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie
Ponieważ bardzo wielu z was narzeka na mnie i na moja opieszałość jeśłi chodzi o admisnitrowanie strony espero.of.pl to chciałbym was poinformowac ze rozmawialem z Cwikusem i postanowilismy podzielić się obowiązkami.
Ja dalej ędę pełnił role adminsitratora klubu, moderatora foorum iczesciowo admina strony
a Cwikus bedzie nwoym adminem strony !

Obiecal ze zajmie sie strona stworzy strone na bazie php no i mam nadzieje wprowadzi torche zycia

Mi sie wydaje ze tka bedzie lepiej!

szczegolnie ze pertraktacje z epsero.prv.pl nie poszły zbyt dobrze... wręcz tragicznie.

Wiec jak mówiełm pojawia sie stary człwoiek w nowym wcieleniu CWIKUS- Administrator Strony Klubowej

Czy aby nie jest to ucieczka od obowiązków, czyżby imperator potrzebował więcej czasu dla kobiety, nie ładnie.

no moze przesadziles z optymizmem

w kazdym badz razie.

posiedzialem doslownie 30 minutek z nudow nad photoshopem i zaprojektowalem MNIEJ WIECEJ (mniej niz wiecej) jak widze nowe wcielenie strony. otoz zapraszam pod TEN ADRES co by zapoznac sie z OGOLNYM projektem (bardzo ogolny) i oczywiscie do sugerowania, co zmienic, jak zmienic, co dodac a co wywalic .

Z moich kwalifikacji moge przedstawic serwis GameOnly, ktory prowadze juz od trzech lat razem z kilkunastoma ludzmi w redakcji.

W kwestii php mysle, ze w sprawie calej pomoze mi Palli, programista wlasnie GameOnly, ktory php, bazy mysql itp ma w jednym paluszku. Licze tez na lepsza grafike i na grafikow z "GO"... ale nie wiem czy zlapie ich przez wakacje.

W kazdym razie - czekam na opinie .

Jak na początek to Bombastic.!!!!!!!!!

Brawo Cwikus

Na dzis juz koniec.

efekty dzisiejszego myslenia -> TUTAJ

Mysle nad PHP, bo roboty z tym co nie miara, a nie wiem czy jest sens... nie wiem tez, czy dostane jakies konto z PHP i MySQL i od tego glownie sprawa zalezy.

A tak normalnie to 1 dzien... i porobione

Prosze o wskazowki co zmienic w projekcie

PS. OGLOSZENIE PLATNE

Jesli ktokolwiek ma do zalatwienia niewielka BAZE MySQL to bardzo prosze o kontakt. Bedzie prawdopodobnie potrzebna przy budowie strony, jesli ta ma byc w pelni zautomatyzowana oczywiscie. Bez tego sie nie obejdziemy

PS2. Projekt w b podstawowym stadium, ulegnie zmianie menu i ogolnie

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-07-01 23:13:54 ]

Cwikus... gratuluje!!!!!!

i znowu powiew swierzosci....niezle

Niezłe? Wręcz zajebiste! Dla mnie na maxa profesjonalne! No i ta moja fotka na stronie głównej - miodzio!
A tak na marginesie - co to za strona do której umieściłeś link na stronie głównej?
espero-zloty.prv.pl

WOW ! Wygląd super. Oby tylko działało

Dla mnie bomba . Graficzka - 6 , Czytelność - 6 . Pełny profesionalizm. Moje gratulacje. Super.

No cóż!Takie........ SUUUUUUUUPER!
XTRAAA przejrzystość i cała reszta!
PZDR.

Bardzo fajny projekt - tylko menu mi się srednio podoba - ale jak już powiedziałeś to projekt wstępny....
ogólnie 5+

Jestem za wszelkimi zmianami o ile będą one na lepsze.
Obecnie moge jedynie wyrazić nadzieję, że tak będzie.
Zycze wytrwałości i duuuuużo cierpliwosci nowemu moderatorowi
Ps. co chcecie od grafiki i funkcjonowania strony w obecnej formule - dla mnie jest bardziej niz ok, poza tym długo sie do czegos nowego przyzwyczajam i potem ciezko mi sie jest z tym rozstać

Cytat:
A tak na marginesie - co to za strona do której umieściłeś link na stronie głównej?
espero-zloty.prv.pl

Ale sie ciachnalem Ale jak mowilem to sam projekt, dzis czekam na kodera PHP zeby sie dowiedziec co w tej sprawie mozna zrobic wiec wszystkie bledy przypuszczalne zostana poprawione, oczywiscie z tym adresem w roli glownej!

Dzieki wszystkim za opinie. Mam nadzieje, ze za tydzien lub dwa wszystko bedzie funkcjonowalo w nowym pomysle.

Pospiech to najwiekszy wrog . O wszystkim bede Panow informowal tutaj w tym temacie .

A ja chciałem powiedzieć że (szczególnie wcześnie rano) stronka espero.of.pl wogóle się nie otwiera a jak się już otworzy to wszystko chodzi w żółwim tempie
Za to stronka kolegi Ćwikusa hula że aż miło......brawo
P.S.
stary adres czyli na motonews też chodzi bez zarzutu ale się już przyzwyczaiłem do ciemnego tła i jak to określił poetycko Łukasz mniej jebie po oczach

Chcę trochę "odgrzać" temat i zapytać przede wszystkim Cwikusa co tam słychać z projektem nowej strony Klubowej ?
Zaczęło się super, projekt zachęcający, ale brak happy endu

Cwikus, moje gratulacje. Stronka wprost miodzio, jak pisał Łukasz jego fotka na głównej podobnie
Oby tak dalej, już coraz bliżej doskonałości
Najważniejsze, że strona jest przejrzysta i ... treściwa.

Cytat:
2003-07-16 21:58:09, Andrzei pisze:
Chcę trochę "odgrzać" temat i zapytać przede wszystkim Cwikusa co tam słychać z projektem nowej strony Klubowej ?
Zaczęło się super, projekt zachęcający, ale brak happy endu

Jesli nikogo na razie nie razi bawienie sie w htmlu (mnie na pewno nie) to mysle ze to juz kwestia Lasombry, czy podmieni stara www na nowa (ot po prostu zmiana aliasu na ukierunkowanie www.espero.free.komrel.net.pl co by nie bylo przydlugawo). Przy wejsciu pojawia sie sprytny bannerek, radze klikac bo klikniecie w niego to 1mb wiecej jakie moze ktos od nas sciagnac.

Lepszych darmowych kont z perspektywa na przyszlosc nie zauwazylem.

Na razie musze zostawic wersje html, wszelkie propozycje co do upragde'ow prosze bardzo na mojego maila a w dzien czy dwa wszystko bedzie .

Kwestia oPHPowania strony jest na dalsze perspektywy, poniewaz programiste mam na razie zajetego moim serwisem (przenosiny blablabla roboty na miesiac).

Tak wiec... czekam na reakcje administratora. Lasombra.. ?

To ja mam pytanie, do kogo sie zglosic, zeby zrobic stronke (i umiescic link) ze zdjeciami ze spotkania w Lodzi?
Do Lasombry, do Ciebie czy do Lukasza Gajera? Sam mam zrobic (ale ja najmniej z Was potrafie...)?