Serdecznie zapraszamy do przyłączenia się uczestnictwa Jubileuszowej edycji zlotu Tuningowisko 2009. X edycja Ogólnopolskiego Zlotu Pojazdów Tuningowanych TUNINGOWISKO odbędzie się w dniach 6-7 czerwca 2009. we Wrocławiu na terenie DCHRS - ul Karmelkowa! W czasie zapowiadanego weekendu właściciele najciekawszych pojazdów tuningowanych z całej Polski i zagranicy uczestniczyć będą w wystawie, na której dokonają prezentacji swoich dotychczasowych zmagań w zakresie tuningu. W czasie trwania zlotu odbywać się będą atrakcje towarzyszące, kiermasz tuningowy, wystawcy z europy. Jak co roku, nie zabraknie "palenia gum", konkursów: mister zlotu, zawody, losowanie nagród dla publiczności i wiele innych. Podczas tegorocznego zlotu odbędzie się również kolejna edycja eliminacji Wojny Północ-Południe - cyklu imprez tuningowych w kraju. Serdecznie zapraszamy na to niepowtarzalne wydarzenie. Szczegóły na oficjalnej stronie imprezy: www.tuningowisko.pl
C E N N I K
Wjazdówka*
35 PLN
* samochód tuningowany + kierowca, ważne przez cały czas trwania zlotu (2 dni)
Jednorazowy bilet wstępu
25 PLN
Dzieci do lat 12**
bezpłatnie
** wejście tylko w obecności opiekuna z ważnym biletem wstępu i legitymacją szkolną dziecka
Parking dla publiczności***
5 PLN
*** niestrzeżony, na terenie DCHRS przy samym zlocie

fajnie że pod dachem
no ale ja mam każdą fotkę przez 3 programy przerzucić to jakoś mi się nie chce... nie mówiąc że tak mi się gust sparzył że żadna fotka się nie podoba...
Przez jeden program przerzucasz ktory zmienia rozdzielczosc, a potem przez drugi ktory zmienia nazwy