Borewicz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W tym samym numerze Auto Świata (35) na stronie 36 jest króciutki wywiad z Bronisławem Cieślakiem.
Jeżelli używamy terminu Borewicz na okreslenie samochodu to może warto by się zastanowić nad zaproszeniem Pana Cieślaka na któryś ze Zlotów

Ta czemu by nie w końcu się chłop najeździł trochę fso w serialu hehe

btw exżona p. Cieslaka była v-ce dyrektorem w szkole średniej do której kiedys chodziłem

Ciekawe... z chęcią bym się dowiedział coś na ten temat od niego...

myslalem juz o tym przed zlotem, ale pan cieslak niewiele ma wspolnego z fso, a nazwa borewicz wziela sie jedynie od postaci, ktora gral. sam jezdzi jakims oplem astra bialym czy czyms takim.
mozna jednak sprobowac go namowic, ale chyba bardziej na wyzerke i dobre piwo i na pogadanie o serialu. kiedys go spotkalem na stacji benzynowej w jankach i z wrazenia zaniemowilem, w koncu naruszylem jego przestrzen prywatna, zwierzylem sie, ze jest bohaterem mojego dziecinstwa i pozwolilem sobie zatankowac mu samochod. wygladalo to dosc debilnie. w kazdym razie przez caly dzien chodzilem i pytalem sie znajomych, czy wiedza, kto sciskal moja dlon? pan cieslak jest identyczny jak na filmie i cholernie konkretny. mozna sprobowac.

Pagon, To jest Opel Vectra i do tego z Klimą!!

Za to inny aktor jeżdżacy w filmie FSO wygląda teraz jak Zaporożec na złomowcu. W czasie drogi powrotnej ze Zlotu (a właściwie Zjazdu, tylko, że to źle sie kojarzy) w Gospodzie pod Olsztynkiem niejaki Teleszyński (redaktor Maj) zeżarł mi ostatnią porcję zupy gulaszowej. Nie lubie go teraz podwójnie.

Jak by co to prosze Bronislaw.Cieslak@sejm.gov.pl

I na dokladke

pozdr

A ja spotkałem w ostatnią niedzielę w Kozłówce w pałacu Zamoyskich porucznika Jaszczuka. Zwiedzał sobie wystawę socrealizmu

Cytat:
anmimo
Rookie

Polonez 1,6 Abimex
Białystok

Wysłany: 2003-08-27 13:11:29 Powiadom o tym poście #271552 ^

Pagon, To jest Opel Vectra i do tego z Klimą!!

-----------------

PAGON
przepraszam nie mogłem się powstrzymać - dobre

Przepraszam wszystkich i zainteresowanego.

Ale czy nikomu sie nigdy paluszek nie omskną?????

Jako urodzony w województwie Stalinogrodzkim (było kiedyś takie województwo na południu Polski) jestem troche zdumiony kojarzeniem pałacu z socrealizmem (no chyba że Pałac Kultury i Nauki im. J.W. Stalina)

Nic na to nie poradzę, że na terenie tegoż pałacu zorganizowano taką wystawę.

jak go spotkalem to mial astre jedynke. no dobra, pytanie: jest sens go zapraszac i kiedy?

pewnie, że jest sens. Jako poseł powinien wypić dużo więcej od normalnego miłosnika FSO. Chyba Zlot (Zjazd) byłby najlepszą okazją. Poza tym mógłby słuzyc za przynęte dla mass-mediów

Cytat:
2003-08-27 13:46:13, korek pisze:
pewnie, że jest sens. Jako poseł powinien wypić dużo więcej od normalnego miłosnika FSO. Chyba Zlot (Zjazd) byłby najlepszą okazją. Poza tym mógłby słuzyc za przynęte dla mass-mediów

....i kolejna reklama, ale w pozytywnym znaczeniu, naszego Klubu...

"to mi się podoba,co koledzy mówią,że się podoba" Bardzo fajno by było,jeno czy pan Cieślak zechciałby nas nawiedzić?W każdym razie pomysł mnie się podoba wielce

Pomysł jest
Kwestią do rozwiązania jest nakłonienie go do odwiedzin

Qrcze, jak zobaczyłem ten króciutki wywiadzik w Auto Świecie, to pomyślałęm o tym samym - zapraszać Cieślaka! Myślę, że są odpowiednie osoby tutaj, które mogłyby do niego skrobnąć słowko, nieprawdaż Majchal?

Tylko niech mi sie nie pokazuje bez tej brazowej zamszowej kurtki co mial w ostatnim odcinku i koszuli lata 70 z big kolnierzem + krawat pod kolor

pozdr

I niech weźmie Jaszczaka,lubię słuchać ich wymiany zdań