Witam wszystkich! Marzy mi się rozpoczęćie przygody z CB lecz mam poważny problem... Jestem kompletnie zielony w tej materi. I tutaj zaczynają sie schody dlatego liczę na wydatną pomoc doświadczonych forumowiczów. Mianowicie chciałbym sie dowiedzieć: na co należy głownie zwrócić uwagę wybierając radio, antenę? czy może ktoś mi poleci jakiś dobry zestawa (w tym miejscu muszę zaznaczyć, iż do bogaczy nie mam szczęścia należeć - jestem studentem, wiec zależy mi na jakimś przyzwoitym sprzęcie w przyzwoitych pieniądzach).
Pozdrawiam serdecznie

).Antena tak na początek metrowa na magnesie taki popularny hanter lub wilson taki mały magnesik i z metrowy promiennik.Radyjko jakiś model firmy TTI takie niebieskie wyświetlacze.Podsumowujac ja osobiście nigdy dla siebie bym tego nie kupił ale wszyscy tak maja i jest git .Wszystko to cena i brak w sprzedazy dobrych (starych)radyjek.powodzenia w zakupie i nie w markecie a w serwis tylko to i antene ustawia do karoseri samochodu
bo z tego co orientacyjnie patrzylem na allegro TTI zaczynaja sie od 170 zl.. zalezy mi na szybkim kupnie a taka kwota bede dopiero w przyszlym miesiącu dysponował :/