| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2009-06-30 17:04:35 Sprzątanie garażu i różnych jego zakamarków zaowocowało kilkoma duperelami, których nie chcę lub nie potrzebuję:
1. nowy błotnik przedni prawy polonez przejściówka (nie wiem czy rzemiosło czy oryginał) goła blacha, nalot powierzchowny rudej (pod papierem złazi do gołego metalu) - 50 PLN (po użyciu spawarki i wiertarki również do borka) 2. licznik - kreska śmierci od wczesnego MR (ta z szarą obwódką) - mi nie podpasowała estetycznie stan bdb - 20 PLN 3. Okrągłe zegarynki do 125 (tarcze białe - z czasów tjunófff) sprawne - 30PLN 4. lusterko (prawe/lewe) aluminiowe polerowane z ramieniem dającym się znacznie wydłużyć + jeszcze jedno takie na części (bez ramienia i stopki) - 30 PLN 5. skrzynka części do malca - jakieś klosze kierunków, okładziny hamulcowe, jakieś plastiki z dolotu, uszczelki gaźnika, uszczelki pod czapkę, taki pierdolnik do łączenia półosiek (to co to się ukręca namiętnie) prod. Sanok, duperszmity do gaźnika (zawór iglicowy nowy w pudełeczku), w ciul jakichś różnych gumek, w większości nowe rzeczy + używana kolumna kierownicy ST (z kierownicą, mocowaniem i drążkiem), używana stacyjka - wszystko za flaszkę 0,7 ale dobrze by było jakby ktos to zabrał osobiście bo sporo tego gówna jest sam nie wiem co tam dokładnie się jeszcze znajduje 6. na koniec szpojler klapy tylnej AUDI C4 (nie pytajcie mnie skąd go mam - sam nie wiem, chyba odziedziczyłem po poprzednim właścicielu nieruchomości) - szary do lakierowania - cena kurna nie wiem 40-50 PLN zdjęcia na @ ceny do dogadania jak zawsze |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2009-07-01 11:16:06 UP
ceny sa negocjowalne - te rzeczy mi zbywają |